Kompanija “Lidl“ donirala medicinsku opremu Opštoj bolnici u Čačku

0
303

ČAČAK – Kompanija “Lidl Srbija“ donirala je EKG aparat i defibrilator urgentno-prijemnoj službi Opšte bolnice Čačak, a predstavnici kompanije danas su posetili ovaj deo zdravstvene ustanove u kome se upotrebljava pomenuta oprema.

Ovim humanim gestom, kao i drugim akcijama koje sprovodi, “Lidl Srbija“ nastoji da pomogne građanima u zajednicama u kojima posluje u cilju što veće podrške – navedeno je u saopštenju kompanije

Predstavnici kompanije “Lidl Srbija“ su sa načelnicom i portparolom Opšte bolnice Čačak dr Biljanom Kočović, obišli urgentno-prijemno odeljenje, gde je dr Kočović istakla važnost ove opreme za svakodnevni rad.

Ovom prilikom želimo da zahvalimo u ime naše službe i u ime Opšte bolnice Čačak na ovom vrednom poklonu u vidu EKG aparta i defibrilatora, zato što spadaju u osnovna sredstva za rad. Na ovaj način nam je olakšana svakodnevica, sa ciljem da se poboljša rad i kvalitet usluga za naše pacijente – rekla je dr Kočović.

Prepoznajući potrebe ove lokalne zajednice, kompanija “Lidl Srbija“ je želela da zahvali na poverenju građanima Čačka, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija “Lidla Srbija“ Martina Petrović.

Naša želja je da pomognemo što većem broju sugrađana i zahvalimo se za poverenje koje nam ukazuju, a to možemo da uradimo upravo tamo gde je to neophodno. Drago nam je da na ovaj način možemo da doprinesemo boljem kvalitetu života, kao i unapređenju uslova za lečenje Opšte bolnice Čačak – istakla je Petrović

Podsetimo, Lidl je svoju prodavnicu u Čačku otvorio u martu 2019. godine.

Izvor: Morava info

Prethodni članakLončar: Nema razloga za paniku, koronavirus slabiji od običnog sezonskog gripa
Sledeći članakEpidemiolog Tošić: Sve zdravstvene službe u Čačku spremne u slučaju koronavirusa

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here