Kompanija “Metalac“ ušla i u građevinski biznis, završena stambeno-poslovna zgrada u Milanovcu

0
1545

GORNJI MILANOVAC – Gornjomilanovački “Metalac”, proizvođač emajliranog posuđa, od sada će biti poznat i u oblasti građevinarstva.

Jedna od najvećih investicija ove kompanije, stambeno poslovni objekat na atraktivnoj lokaciji u tom gradu, je pred useljenjem.

Izgrađena je, kako je i najavljeno za samo 18 meseci. Poznata kao zgrada “M”, ova petospratna građevina sa 68 stanova, 11 lokala, 81 parking i 35 garažnih mesta, izgrađena je na oko 150 metara od samog centra Gornjeg Milanovca.

Investicija je iznad 4 miliona evra. Objekat je urađen po najvišim standardima, jer “Metalac“ sve što radi trudi se da pomeri standarde, pa smo tako hteli i sa ovim objektom. Ovo će biti prva zgrada sa visokim energetskim pasošem – izjavio je agenciji MNA generalni direktor kompanije “Metalac” Aleksandar Marković.

Prema njegovim rečima, onima koji budu kupili ovde stanove, kroz energetsku uštedu, investicija će se vratiti.

– Sve je u skladu sa najvišim standardima. Oprema u stanovima je takođe u visokoj klasi, od ulaznih vrata, ptreko lifrova… – istakao je Marković.

Kroz zgradu su sprovedeni optički kablovi, a svaki stan ima kotao na gas. Interesovanje za kupovinu stanova, i pre nego što je počela gradnja, je veliko.

– Do 1. septembra važi popust za kupovinu stanova u iznosu od 900 evra. Ko se odluči da kupi, sad je pravi trenutak. Zgrada će početkom septembra biti završena, a iza toga će se i uslovi menjati – objasnio je Marković.

Zgrada “M” će imati uređene pešačke i kolske saobraćajnice sa zelenim površinama, drvoredom lipa duž ulice Heroja Draževića, dok će duž Miloša Velikog biti zasađene cvetne i zimzelene sadnice.

– Ispred zgrade zamišljen je mini park, gde će deca moći da se igraju, okolo su lokali, biće tu poslastičarnice, kafići, prodavnice, ambulante… Svega će biti, tako da će oživeti ovaj kraj i podići nivo života u gradu – rekao je Marković.

U neposrednom okruženju zgrade su škole, zdravstvene ustanove, autobuska stanica, zelena pijaca, marketi.

Marković otkriva da je u planu izgradnja još jedna ovakve zgrade.

Izvor: MNA

Prethodni članak“Nušićijada 2019“ – Prognana, a slobodna, druga, a deseta
Sledeći članakFotografije dece iz Čačka završile na pedofilskim sajtovima u inostranstvu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here