Kompletno rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo ostavke, nezadovoljni politikom stranke

4
504

Nezadovoljni politikom stranke na nivou cele Srbije, kao i potezima predsednika stranke Boška Obradovića, kompletno rukovodstvo Dveri u Leskovcu podnelo je ostavke na svoje funkcije, potvrđeno je Južnim vestima.

Kako navode Južne vesti, rečeno im je da se neće povući iz politike, već će pokušati uskoro da oforme novi politički pokret.

Preko 1.000 članova činilo je odbor Dveri u Leskovcu, ali i pored toga, rukovodstvo te stranke u Leskovcu to nije sprečilo da napuste pokret. Kao glavni razlozi navedeni su to što nisu bili za ulazak stranke u Savez za Srbiju, ali su na sednici stranke nadglasani, a zatim i dešavanja u vili ”Mir” i, navode, ispijanje vina njihovog lidera Boška Obradovića sa predsednikom Srbije i SNS-a Aleksandrom Vučićem.

Unazad već nije išlo onako kako smo mi to zamislili. Odavde je redovno na skupove išao veliki broj ljudi, imali smo veliku podršku. Skup i protest koji su propali pred prethodne izbore bili su prekretnica, jer kada sa tolikim brojem ljudi koji se tada skupio u Beogradu ne uradiš ništa, onda nešto mora da se menja. Kap koja je prelila čašu je ispijanje vina u vili ”Mir” sa Vučićem, pa smo odlučili da podnesemo ostavke – rekli su iz GrO Dveri u Leskovcu.

Ostavke su podneli predsednik Gradskog odbora Igor Jovanović, predsednik pokreta Jablaničkog okruga Marko Mladenović, ali i član Glavnog odbora Predrag Mitrović, koji je dugo bio i potpredsednik te stranke. Svi oni, kako je najavljeno, zajedno sa većinom članova iz Leskovca koji su podržali njihove ostavke, uskoro će pokušati da formiraju svoj politički pokret.

To je u planu i nadamo se da će se uskoro ostvariti. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o svemu, a do ovoga nije došlo zbog privatnih razloga nas unutar stranke – poručili su.

Izvor: Južne vesti

Prethodni članakRaspisan javni poziv, predložite dobitnike Decembarske nagrade za 2021. godinu
Sledeći članakSačuvano od zaborava – predavanje o etnografskim elementima u likovnoj umetnosti

4 KOMENTARA

  1. Ništa čudno. Tako će se raspasti sve što ima manje od 2-3 % podrške. Jer gde će jadni. Moraju se prikloniti nekome. Druga stvar, tzv. liderčići ne misle o tome. Pričaju svoju priču koja sve manje ima uporišta u narodu. Ali ne daju se …. Pamtite li DOS.? Raspao se u 100 delova. Mnogih više i nema. Još je tada bilo poznatih imena. Ali od imena nema vajde. Bitna su dela kojih nije bilo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here