Korona potvrđena kod još 27 Čačana, u bolnici 115 kovid pacijenata

2
3370

ČAČAK – Od 91 pristiglog rezultata iz laboratorije, 28 je pozitivno na koronavirus, potvrdio je za Info – lider direktor čačanskog Zavoda za javno zdravlje dr Aksentije Tošić.

Prema njegovim rečima, njih 27 je iz Čačka i jedan zaraženi je iz Gornjeg. Čeka se više od 150 briseva poslatih na analizu.

Situacija je veoma ozbiljna, pre dva sata smo u bolnici imali 115 hospitalizovanih, tako da nije isključena mogućnost da se situacija promenila – istakao je Tošić.

On je još jednom uputio apel svim građanima da poštuju mere, izbegavaju skupove, nose maske i rukavice.

Zaista je vrlo važno da se svi uozbijimo kako bismo prevazišli ovu zdravstevnu krizu. Dakle, moramo biti pre svega samoodgovorni, a potom i odgovorni zbog drugih – kazao je on.

Izvor: Info-lider

Prethodni članakParezanović: Politička manjina ima pravo da protestuje, ali nema pravo da ugrožava druge
Sledeći članakKokan Mladenović: Diktatura se više ne može trpeti

2 KOMENTARA

  1. I da dodam KC Kragujevac ima 78 pacijenata.Bolnica Cacak 115…ovim tempom i nova bolnica koja je ostala bice mala.A u gradu sve radi i svi se ponasaju kao da nije nista.Vlast za krivicnu odgovornost,jer ce se infarkti,povrede,hitna stanja u hirurgiji,porodjaji desavati u drugim gradovima ili ni tamo…pa ce Pazar biti i ovde

  2. Gde je bio doticni dr Tosic od 6 maja do 22 juna…kad je mirno sa ostalim kriznim stabom aminovao utakmicu,svadbe,krstenja,mature,ekskurzije…pustao bolesne ,mlade ljude da setaju i zarazavaju druge.Da su izbori bezbedni…Da se odrze mitinzi SNS i SPS….Priliv pacijenata je bezobrazluk vlasti i saucesnistvo doktora koji su uz vlast…ti sede na direktorskim stolicama i po kriznim stabovima…Da se predsednik seta bez maske,da se mesa u struku.A ostali doktori i sestre dok i sami ne obole radice u kovidu do penzije…Sramota i bruka!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here