Luk Blek: Čačak me je oduševio!

4
846
Promo/eurovision.tv/Printscreen YouTube/RTS Pesma Evrovizije -Zvanični kanal

ČAČAK – Predstavnik Srbije na Evroviziji u Liverpulu je Luk Blek. Mladi umetnik koji poslednjih godina živi i radi u Londonu poreklom je iz Čačka, a na putu do pobede, kaže da mu je uz najbliže podrška i rodnog grada mnogo značila.

Posle školovanja u čačanskoj Gimnaziji, Luka Ivanović je otišao u Beograd na studije engleskog jezika i književnosti. Sada živi i radi u Londonu gde je i nastala pobednička pesma za našeg predstavnika na “Evrosongu“.

I Čačani koji ga ne poznaju ponosni su što je talentovani umetnik njihov sugrađanin, a takvom uspehu najviše su se obradovali prijatelji i rođaci.

Stalno koristimo priliku kad dođe u Srbiju da što više vremena provedemo sa njim, jer nam baš svima nedostaje, ali smo isto sa te druge strane preponosni na njega što je postigao sav taj uspeh koji je tamo postigao i sad ovde za našu Srbiju – rekla je Ružica Simović, rođaka Luka Bleka.

Ovo je bilo veoma važno jer je on pokazao sav trud koji je ulagao svih ovih godina i pre svega pokazao da je jedan veliki umetnik, kao što je on to već rekao i svi smo ponosni – navela je Katarina Gavrilović, drugarica Luka Bleka.

Puno glasova na finalnom takmičenju Luka je dobio iz rodnog grada, a podrška Čačka mu je, kako ističe, pomogla da ostvari san.

Čačak me je oduševio. Mislim da mi je to dalo najveću moguću energiju zato što sam dobio slike od prijatelja koje imam tamo da je moj nastup bio na bilbordu velikom na Domu kulture u Čačku – rekao je predstavnik Srbije na “Pesmi Evrovizije“.

Podršku Čačana Luka će imati i na takmičenju u Liverpulu kada će svi navijati za njega i Srbiju.

Izvor: RTS

Prethodni članakKoncert Amire Medunjanin u Gornjem Milanovcu
Sledeći članakDveri: Ušteda ili krađa veka na zameni javne rasvete?

4 KOMENTARA

  1. Tako je! Naše dete, ceo Čačak je uz tebe! Pronosio slavu svog grada ma gde bio, da budeš uspešan kao i ostali veliki Čačani!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here