Maksimović: U narednom sazivu imaćemo još više odbornika, lako ćemo ostvariti plan budžeta

3
542
Aleksandar Maksimović

ČAČAK – Koalicija okupljena oko SNS u narednom sazivu lokalne Skupštine imaće znatno više odbornika nego sada, pa neće biti nikakvih problema da sve što je planirano lokalnim budžetom za 2020. godinu bude i ostvareno, izjavio je šef odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Aleksandar Maksimović.

Prema njegovim rečima, nacrt novog budžeta, koji je projektovan na 4,7 milijardi dinara, daje mogućnost da se u Čačku ponovo radi i gradi.

Građani imaju razloga da budu zadovoljni onim što je urađeno u godini na izmaku i što je planirano da se uradi u narednoj. Očekujem da koalicija okupljena oko SNS ima znatno više odbornika u narednom mandatu, pa verujem da nećemo imati nikakvih problema da sve što je planirano budžetom bude i ostvareno. Naš grad ćemo napraviti još lepšim mestom za život nego što je bio do sada, a lako je uporediti da je danas mnogo lepši nego što je bio pre nekoliko godina – ocenio je Maksimović.

On je istakao da grad ne bi bio u problemu i da nije od Vlade Srbije dobio pomoć od 80 miliona dinara.

I u 2020. očekujemo značajnu pomoć države u realizaciji brojnih projekata. Imamo naznaka da će u narednoj godini biti još veća novčana podrška vlade Srbije našem gradu – rekao je Aleksandar Maksimović.

Izvor. Morava info

Prethodni članakKošarkaši Borca i kompanija “P…S… Fashion“ uručili paketiće korisnicima “Zračka“
Sledeći članakOdeljenje ginekologije konačno dobilo novi ultrazvučni aparat

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here