Manijak (28) iz okoline Niša koji je napao devojčicu (14) i ženu (47), pred sudom se branio da je bio pijan

3
1225

ČAČAK – Milan Selimović (28) iz okoline Niša, koji je u noći između ponedeljka i utorka napao četrnaestogodišnju devojčicu, a potom i četrdesetsedmogodišnju ženu, branio se pred sudijom da je bio dejstvom alkohola, saznaje Morava info.

Prema našim saznanjima, napasnik je priznao da je izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret, ali je dodao da je bio “mnogo pijan“, da mu je žao zbog svega što se dogodilo, kao i da je to “sramota za njega i njegovu porodicu“.

Selimović je smatrao da ne bi trebalo da mu bude određen pritvor, jer je sudu poznata njegova adresa stanovanja. Njegova pravna zastupnica navela je da smatra da pritvor treba da traje samo dok se ne okonča psihijatrijsko veštačenje njenog branjenika.

Milanu Selimoviću na teret je stavljeno krivično delo nasilničko ponašanje i određen mu je pritvor do 30 dana.

On je, inače, pre manje od tri meseca izašao je sa šestogodišnje robije na kojoj je bio zbog silovanja. Selimović je u Čačak došao kako bi posetio majku, a u toku noći vrebao je nove žrtve.

Manijak je najpre u Lominoj ulici sa leđa prišao maloletnoj devojci (14), povukao je za kosu, oborio na zemlju i nogom je udarao po telu, nanevši joj, kako je okarakterisano, lake telesne povrede. Na sreću, u tom trenutku naišao je taksista, nakon čega je napasnik pobegao sa lica mesta.

Međutim, vratio se u Lominu ulicu, a kada je pored njega prošla žena (48) on je pratio sve do Ljubić keja. U blizini stambene zgrade u tom naselju manijak je iznenada pprišao ženi, uhvatio je za vrat i oborio na zemlju. Počeo je da je davi i da je udara pesnicom po licu.

Izvor. Morava info

Prethodni članakViše vozila učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi na starom mostu
Sledeći članakVajarka iz Čačka dobitnica prestižne nagrade za skulpturu

3 KOMENTARA

  1. Nadam se da ga neće teretiti za nasilničko ponašanje i slično, ovo su dva pokušaja silovanja, od toga jedan pokušaj nad detetom. Tu su i nanošenja povreda. Psihopata i povratnik, sud mora adekvatno da reaguje.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here