Marija Ćumurović (Dveri): Doživela sam uzmemiravanje od strane aktiviste SNS

10
828

ČAČAK – Sekretar Gradske organizacije Dveri u Čačku Marija Ćumurović saopštila je danas da je doživela “veliko uznemiravanje i stres“ na svom kućnom pragu od komšije, za koga sumnja da je član Srpske naredne stranke (SNS), koji je obilazio komšiluk sa spiskovima i proveravao ko je na predstojećim izborima siguran glas za SNS.

Dotični komšija je sa nekakvim spiskovima u kojima je imao čak i matične brojeve nas, njegovih suseda, obilazio komšiluk i proveravao ko je siguran glas za SNS. Na pitanje odakle mu moj matični broj odgovorio je ‘iz Biroa za statistiku’ – navela je Ćumurović u pisanoj izjavi za medije.

Ona je dodala da je to veoma uplašilo, jer zna da samo određeni državni organi mogu imati matične brojeve građana i zbog toga je o svemu obavestila policiju.

Takođe, izražavam sumnju da se radi i o otvorenoj provokaciji, jer sam kandidat za narodnog poslanika na parlamentarnoj listi koalicije Dveri – Patriotski blok – POKS – navela je Ćumurović.

Ona je pozvala građane da ne podležu pritiscima i da glasaju po svom izboru jer je to njihovo demokratsko pravo.

Izvor: Beta

Prethodni članakOdluka Vlade: Dozvoljeno točenje do 60 litara goriva u kanistere
Sledeći članakU opremanje novog staklenika “Gradskog zelenila“ uloženo pet miliona

10 KOMENTARA

  1. Ko je do sada čuo za Čumurovićevu? Retko ko, pa mora nekako da privuče pažnju. Nema veze što je način glup. Ali, evo piše se. Reklama je tu. To se htelo. Vidi se iz aviona. Na kraju to su Dveri. Služe se svim i svačim. Cilj ne bira sredstva.

  2. Ti da budes poslanik?! Pa dosta nam je ovih dosadasnjih nepismenih i zatupastih poltrončina bez morala. Ako cemo da ih menjamo onda neka dodju neki casni,posteni i pismeni ljudi a ne ista g…a! Dveri imaju uzasan kadar!

    • Naprednjak, i ja sam Čačanin u srcu. Ali znam sta rade naprednjaci, obilaze stanove i zovu telefonom i beleze ko hoce a ko nece da glasa za SNS. Žena sigurno govori istinu. I to rade svima, ne samo njoj koja je u Dverima.

    • Alo bre naprednjaci, sta se pravitw blesave. U svim gradovima, a ja vam kazem za Beogra, idu naprednjaci po zgradama, sa uputstvom kako da se ponasaju i sta da pitaju, beleze ko ce da glasa za njih tj. Vučića, i beleže ko nece, ili nije hteo da kaze ili ih je oterao. Isto to rade zovući na telefon. Sve to imate i na mrezama. Vi to naprednjaci znate, ali imate zadatak da kazete da zena laze.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here