Mariniku Tepić na Pinku vređali na nacionalnoj osnovi

11
1095

Grupa opozicionih stranaka upozorila je da je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić javno proglašena državnim neprijateljem zbog svog nacionalnog porekla.

Marinika Tepić je već danima izložena napadima i neistinama, koje osmišljava izborni štab Aleksandra Vučića, ali je vrhunac beščašća realizovan danas kada je javno proglašena državnim neprijateljem zbog njenog nacionalnog porekla – navele su opozicione stranke.

Komentarišući blokade puteva koje su u subotu organizovane širom Srbije u znak protesta zbog usvajanja zakona o eksproprijaciji i referendumu, reditelj Dragoslav Bokan je u izjavi za TV Pink vređao Mariniku Tepić na nacionalnoj osnovi i proglasio je za nacionalnog neprijatelja.

Potreban je odgovor, ne samo to ‘oni su grozni, oni su ovakvi, onakvi’. Jesu, ali to nije tema. Marinika Tepić je pripadnik nacionalne manjine koja mrzi Srbiju i srpski narod, koja je ušla kod Čanka u njegovu antisrpsku organizaciju kada je bila mlada devojka i studirala šta? Rumunski jezik! Iz rumunske porodice! Rumunska mama, rumunski tata, radila u rumunskoj organizaciji, i ona je naš neprijatelj! Ona je nacionalni neprijatelj, ne samo ideološki i politički – rekao je Bokan.

Grupa opozicionih partija je navela da „neće dozvoliti da Vučić, koji je prebrojavao krvna zrnca svim ljudima u regionu tražeći ubistva 100 za jednog, za šta nikada nije odgovarao, i ovaj put prođe bez posledica“.

Saopštenje su potpisali SSP, Demokratska stranka, Narodna stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret, Pokret slobodna Srbija i Ujedinjeni sindikati Srbije Sloga.

Oglasila se i Marinika Tepić koja je najavila podnošenje krivične prijave za izazivanje rasne, verske i nacionalne mržnje.

Izvor: 021

Prethodni članakVučić u okolini Čačka: Deonica Preljina – Pakovraće biće gotova do Nove godine
Sledeći članakČačanskoj firmi potrebno 30 radnika

11 KOMENTARA

 1. Koliko još treba da prođe godina da Srbi iz Srbije shvate koliko nesreće su im doneli Šešelj, Drašković, Vučić. Nije čudo što Marić Hepi i Željko Pink ove ljude nameću srpskom narodu? Da li je potrebno da prođe 500 godina da se Srbi iz Srbije opamete.

 2. Pink ima nacionalnu frekvenciju.
  Na nacionalnoj televiziji vredjati na nacionalnoj osnovi je opasno i može izazvati diplomatske a da ne pišem i kakve druge skandale i probleme.
  sve je isto kao 1991 i 1992.I da li je moguće da ta “šačica“ ostrašćenih umobolnih bolesnika čini ovakve štete našem narodu.
  učesnik sam mobilizacija pod nazorom JNA 1991 i 1992.Da vam ne pišem gde su nas mesecima sve tumarali,pozicionirali a i preživeli.I šta oni koji su nas u sve to uveli poklopili su se ušima,nigde iih nema ili nisu živi, A neki su i danas u državnom vrhu.Ili dolaze na televiziju da govore o “budućnosti“Srbije.Ej 30 godina gledaš iste likove i pitaš se da li je ovoj narod normalan ako ih sluša.
  Pre svega mislim g.Šešalja čije smo dobrovoljce“pse rata“ vidjali na našim pozicijama i slušali nihova činjenja
  sa strašnom mržnjom prema drugim nacijama.
  Srpski narod je taoc ovakvih pojedinaca kao taj lik sa PINK-a,Sve vidjeno 1991/1992..A mi smo svi budale.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here