Marinović pred start nove sezone: Nikome nećemo prepustiti bodove u našoj dvorani

2
554
Foto: Duško Radišić Lejča

ČAČAK – Iza košarkaša Borca je jzuzetno uspešan pripremni period. Dvanaest pobeda u isto toliko utakmica. Sada slede prava iskušenja, a prvo je na programu u sredu 2. oktobra. Tog datuma u 17 sati u Halu kraj Morave stiže Lovćen sa Cetinja.

Trener Čačana Marko Marinović podsetio je da je tim u kojem je do juče bio kapiten u prethodne dve sezone bio prvak KLS, kao i da je igrao polufinale regionalne ABA2 lige, ali nije želeo da daje prognoze pred start novog ciklusa takmičenja na dva fronta.

U suštini, Borac uvek ima najviše ambicije.Mislim da uz pomoć naše publike možemo da napravimo dobar rezultat ove sezone – ratko je rekao Marinović.

Strateg Čačana uveren je da će gostujućim ekipama u hramu košarke kraj Morave i ove sezone biti teško uzeti bodove.

Nikome ne smemo da prepustimo bodove na svom terenu, trudićemo se da budemo stoprocentni u Hali kraj Morave i da na strani odigramo dovoljno dobro da probamo da budemo na vodećim pozicijama u oba ranga u kojima se takmičimo ove godine. Pozvao bih navijače jer mislim da sa njima možemo daleko da doguramo – rekao je Marinović.

Prodaja sezonskih karata već je počela, podsetio direktor Marko Ivanović.

Cena sezonske karte za odrasle sa numerisanim mestom je 6.000 dinara. Uz tu kartu dobija se i majica na poklon. Bez numerisanog mesta cena je 4.000 dinara. Đačka godišnja karta košta 2.000 dinara.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Takovu održana promocija najmlađe klase podoficira Vojske Srbije
Sledeći članakNekoliko stotina Čačana učestvovalo u “Porodičnoj šetnji“ (FOTO)

2 KOMENTARA

  1. Sa kim ćeš igrati ove godine,živo me interesuje???Na ovaj tim,potrebna su još dva-tri pismena igrača.Uprava umesto da ojača tim,ona udara klempe za godišnje karte,a nisu svesni da bez dobrog tima nema ni publike.Na svakog ozbiljnog igrača,ako dovedu, dolazi dvesta gledalaca plus,pa neka se preračunaju.Ja nisam sporan,ja ću i dalje pratiti naš BORAC,ali sam malo umoran od osrednjosti…

    • Ma dobro, to nije ABA1 nivo to je očigledno. Ali ko realno može da sagleda malo širu sliku. Prvo da se sredi hala pa organizaciono da se podigne klub(marketing ne postoji), ml. kategorije da se osnaže trenerski i sa kvalitetnom decom. Da se stabilizuje finansijski tj da se nađe generalni sponzor koga nema već 4 godine. Mislim da bi ABA1 u ovom trenutku bila prevelik zalogaj za klub tj za 2 godine bi bilo kao sa FK Borcem. Trenutno sa timom je skroz zdrava priča. Većina Ćačana sa 3,4 igrača sa strane.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here