Marko Ivanović: Biće još pojačanja, želimo formiran tim pre početka priprema

7
639

ČAČAK – Već nekoliko puta je bilo govora o tome da prvi tim Borca Mozzart nije otišao na zasluženi odmor, već da je radio čitav jun, a u tom ritmu namerava da nastavi i u julu.

Takođe, već je krenuo da sklapa tim za narednu sezonu, četvrtu u kojoj će se takmičiti u AdmiralBet ABA ligi. Do ovog momenta, u čačanski tabor su stigli Nikola Manojlović, Ronaldo Segu, Tajlan Džamon Birts, a Borac Mozzart je sklopio stipendijski ugovor sa mladim i talentovanim Petrom Radovićem.

Marko Ivanović, direktor kluba, ističe da je intencija da prvi tim bude skoro pa formiran pre početka priprema.

U dosadašnjem delu leta prvi tim smo pojačali sa tri nova igrača. A plan je da u periodu koji dolazi dovedemo još nekoliko igrača. U pregovorima smo sa nekim košarkašima koji pokrivaju razne pozicije. Imamo želju da početak priprema sačekamo sa gotovo pa kompletiranim timom. Stručni štab i uprava kluba naporno rade kako bi pronašli najbolja rešenja – zastao je Ivanović, a onda produžio.

Naravno, moramo voditi računa o budžetu i finansijskim mogućnostima, ali ćemo se potruditi da sklopimo ekipu kakvu Borac i Čačak zaslužuju. Želimo da počnemo novu takmičarsku godinu onako kako se to od nas očekuje, pa da ostanemo stabilan član ABA lige – izjavio je Ivanović.

Stručni štab i rukovodstvo kluba na vreme misle i o pripremnim utakmicama.

Već smo ušli u dogovore oko pripremnih utakmica, a dve smo čak i zakazali. U avgustu ćemo sigurno odigrati mečeve protiv Oldenburga na Zlatiboru i FMP-a u Železniku. Naravno, biće više duela, a sve u cilju što bolje pripreme – završio je Marko Ivanović.

Tekst: Nikola Minović/Đurđe Mečanin

Prethodni članakMoto sport: Uspešan nastup Vranića i Dobrića na Otvorenom šampionatu Srbije
Sledeći članakUnija sindikata prosvetnih radnika: Više niko neće u nastavnike, mala plata i mnogo administracije

7 KOMENTARA

  1. Ova tri pojačanja tek treba da vidimo da li su pojačanja… Otišli Radonjić, Novaković, Hejl, Boldvin, Gagić… Gotovo prva petorka… I sa ovim timom jedva smo ostali u ligi, mora sad 4-5 igrača dobrog kvaliteta ili nema ništa. Moraju dva-tri igrača da dođu kvaliteta Pecarskog, opet ga pominjem, dečko vam pred nosem, dajte mu kintu i još dva top pojačanja pa da igramo!
    Napred Borac!

  2. Svake godine ista priča,iste floskule. Prodali halu za struju i vodu? Renoviranje se više i ne pominje? Stašno kako lažeš Ivanoviću.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here