Marko Marinović: Nije bila laka odluka, ali spreman sam za nove izazove

1
960

ČAČAK – Novi trener čačanskog Borca Marko Marinović izjavio je za Morava info da mu nije bilo lako da donese odluku o prihvatanju prvog trenerskog angažmana, ali da je spreman za nadolazeće izazove.

Prema njegovim rečima, sve se dogodilo brzo i ne bez iznenađenja.

Iskreno, nisam očekivao da će se sve ovako brzo desiti, ali u jednom trenutku u životu dođe do specifičnih okolnosti i promene. Dobio sam iznenađujuću ponudu rukovodstva Borca da sa klupe preuzmem ekipu i prihvatio sam. Videćemo kako će se sve odvijati, to je sve novo za mene. Mogu samo da obećam da će se dobro raditi, a rezultat će doći kao posledica svega toga – istakao je Marinović za Morava info u prvoj izjavi u ulozi šefa stručnog štaba.

Naše sledeće pitanje odnosilo se na to koliko je bilo jednostavno doneti ovakvu odluku, imajući u vidu da se do sada nije aktivno bavio trenerskim poslom.

Dvoumio sam se, bila je to teška odluka, ali mislim da je prava. Ovo su novi izazovi za mene i mislim da sam spreman za to – rekao je popularni Malina.

Naposletku, on je naglasio da je još rano govoriti o košarkaškoj filozofiji koju će on forsirati kao novi šef stručnog štaba čačanskog tima.

O tom potom. Verujem da ćemo igrati dobro i da ćemo uspeti da napravimo iskorak unapred – zaključio je Marinović u kratkom razgovoru za Morava info.

Zvanično predstavljanje Marka Marinovića u ulozi novog trenera Borca zakazano je za ponedeljak.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPoziv građanima da podnesu prijave za procenu štete od poplava
Sledeći članakInstaliran video nadzor na vidikovcu na Kablaru

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here