Instaliran video nadzor na vidikovcu na Kablaru

1
1046

ČAČAK – Direkto Turističke organizacije Čačak Vojin Todorović izjavio je da će video nadzor koji je instaliran na Kablaru dati precizne podatke o broju poseta na vidikovcu na toj planini.

Urađena je bezbedna pristupna staza do vidikovca na Kablaru za ljude koji žele da dođu na taj lokalitet. Instaliran je i video nadzor na koji će nam precizno dati informacije o broju poseta na samom vidikovcu – rekao je Jakovljević.

On je istakao da podaci sa info pulta u Ovčar Banji govore da je samo u junu to turističko mesto posetilo 12.000 turista koji su došli autobusom.

Jakovljevi je najavio i nove sadržaje koji će upotpuniti turističku ponudu kada je u pitanju Ovčarsko-kablarska klisura.

Ovih dana sa Planinarskim društvom “Kablar“ potpisan je ugovor za takozvanu planinarsku transverzalu, pa će Čačak dobiti 38 kilometara planinarske transverzale, čime će biti svrstan na čelno mesto na mapi za planinare koji će, uveren sam, dolaziti iz čitavog regiona i Evrope – nadlasio je direktor TOČ.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMarko Marinović: Nije bila laka odluka, ali spreman sam za nove izazove
Sledeći članakImamo li Imamoglua?

1 KOMENTAR

  1. Pametno,instaliraju unuci po kucama da vide sta im rade baba i deda,sta pricaju s komsijama, kako se snajka ophodi prema njima …..ali zato propustaju da vide sta im rade zene….u svakom slucaju ziveo video nadzor

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here