Martinović o vređanju Aleksandre Jerkov: Ne računa se, nije rečeno za mikrofonom

1
935

Sedam opozicionih poslanika kažnjeno je sa ukupno 70.000 dinara zbog opomena koje su dobili na četvrtoj sednici Skupstine Srbije.

Aleksandar Martinović

Kažnjeni su dva puta sa po 10 odsto plate poslanik DS-a Balša Božović i poslanik Dveri Boško Obradović. Po jedna kazna od 7.673 dinara izrečena je Dušanu Petroviću, Sandi Rašković Ivić, Zoranu Živkoviću, Radoslavu Milojičiću i Marku Đurišiću.

Predsednik Administrativnog odbora Aleksandar Martinović, na pitanje kako je moguće da se novčane kazne izriču isključivo opozicionim poslanicima, odgovara da „poslanici vladajuće većine nisu vređali predsednicu Narodne skupštine kao što je to činila opozicija“.

Upitan da li je Vojislav Šeselj kažnjen pošto je poslanicu DS-a Aleksandru Jerkov nazvao „ustaškom kurvom“, Martinović kaže da to „nije izrečeno za mikrofonom i da se zato ne računa“.

Izvor: N1

Prethodni članakU petak novi protest u Čačku, govore Vladimir Dimitrijević i Srđan Škoro
Sledeći članakKovačević: Protest prosvetara u Milanovcu politički, putni troškovi su im isplaćeni

1 KOMENTAR

  1. Ma da , ne računa se ništa što vi kažete. Sve najcrnje što izgovarate i uz to lažete, to se ne računa. Ne računa se ni kad nekoga nazivate lopovom, kurvom, fašistom, nasilnikom, sve se to ne računa. Ne računa se zato što ste vi vlast i što je vama sve dopušteno. A opoziciji, naravno ne onima što glume opoziciju, se računa i ono što su rekli i što nisu rekli, i što su uradili i što nisu uradili. Sram vas bilo , kakvu atmosferu pravite, kako delite ovaj narod, i kako terate narod iz ove zemlje. I mislite da su svi budale, a samo ste vi pametni.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here