Meštani u Prelićima dobili nov asfalt posle 20 godina

4
408

ČAČAK – Predstavnici lokalnog rukovodstva obišli su završne radove na asfaltiranju Ulice 71 u Atenici. Ova saobraćajnica dobila je nov asfalt nakon 20 godina.

Čelnici grada naveli su da se radi o veoma važnoj deonici za žitelje Atenice, kao i za najmlađe sugrađane koji ovaj put koriste do škole. Ujedno, ovo je i ulica koja spaja Kulinovačko polje sa Atenicom.

Takođe, na ovoj deonici u toku je i rekonstrukcija mosta na Ateničkoj reci koji je bio u izuzetno lošem stanju i nebezbedan za korišćenje.

Grad Čačak je u rekonstrukciju mosta investirao oko milion dinara, dok je Vlada Republike Srbije u rekonstrukciju ove saobraćajnice uložila 7 miliona dinara. Dužina rekonstruisane deonice puta iznosi 900 metara – rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Prema njegovim rečima, u Čačku se trenutno radi na 27 gradilišta, u koja su predviđena ulaganja od oko 900 miliona dinara. Rekonstrukcija Atletske staze, OŠ “Ratko Mitrović“, izgradnja fiskulturnih sala u Donjoj Trepči i Bresnici, put za Vrnčane, put u Trnavskoj Baluzi, izgradnja Ulice 10 samo su neka od njih.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVažno saopštenje za učesnike i publiku prvog Čačanskog polumaratona
Sledeći članakČačanin najbolji kadet Vojne akademije

4 KOMENTARA

  1. A pored atenicka reka u kojoj se sva Cacanska kanalizacija sliva pa se kupus zaliva resite to gospodo Naprednjaci a ne uvatite se slikate sto ste udarili asfalt i to nekvalitetno!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here