Mića Matić na čelu sudijske organizacije Fudbalskog saveza Čačka

4
1047

ČAČAK – U Atenici je održana redovna izborna Skupština Stručno-strukovne organizacije sudija (SSOS) Fudbalskog saveza grada Čačka za naredni četvorogodišnji mandatni period (2022 – 2026. godine).

Foto: Duško Radišić Lejča

Od ukupno 49 članova Skupštine u restoranu “Babić“, gde se održavala, bilo je prisutno 34 delegata, a za predsednika organizacije ubedljivom većinom izabran je instruktor prve kategorije Mića Matić.

Za potpredsednika je izabran Dušan Jakovljević.

U Izvršnom odboru SSOS u naredne četiri godine biće Mića Matić, Dušan Jakovljević, Jovan Pajović, Rajko Nikitović, Aleksandar Radulović, Lazar Jovašević i Dragan Jelušić.

Foto: Duško Radišić Lejča

Sekretar organizacije je Mirko Knežević.

Zajedno moramo da napravimo još jaču i stabilniju organizaciju, sa što više mladih i perspektivnih fudbalskih sudija – saopšteno je u zajedničkom zaključku.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU subotu na Gradskom trgu turnir u basketu 3×3
Sledeći članakMeštani Pakovraća: Na blokadi se menjamo na smenu, danonoćno

4 KOMENTARA

  1. Mislim da ce sada fudbalu u Cacku da krene,posle ovog sastanka.Dosli su pravi ljudi sposobni znameniti.Pecenjare ce raditi bolje nego ikad ,ako nista drugo.I da napomenem u Cacku fudbal ne postojo na zalost ,da se ne zaboravi razlika izmedju keja i Borca ne postoji razlika samo u mostu nego i u jednom rangu

  2. Smesno,evo ko su bile sudije,i sad se pitamo gde je cacanski fudbal.
    Nije cudo namestanje u fudbali sve je jasno,jos im fale Sef,Predo,Slobo…😂😂😂😂

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here