Mića Milovanović: Razmišljao sam da prekinem sa pisanjem romana, ali sam se predomislio

1
538

ČAČAK – Književnik Milutin Mića Milovanović kaže da je Decembarska nagrada grada Čačka kruna njegove spisateljske karijere.

On je u izjavi na Morava info rekao da mu nagrada puno znači i da je to, zapravo priznanje za njegova dela.

Ako u ovoj sredini živim toliki niz godina i ako su ljudi i čitava javnost shvatili da je celokupno moje delo vredno ovakvog priznanja i ovakve nagrade, zaista sam radostan i srećan zbog toga. Moji romani su ovde u vrhu čitanosti, podržava me čitava armija čitalaca, a moje književne večeri su izuzetno posećene. Ovo je kruna svega što je ovaj grad mogao da mi pruži i veoma se radujem zbog ovog priznanja. Hvala gradskim ocima i odbornicima koji su glasali za predloga da bude jedan od laureata Decembarske nagrade – rekao je Milovanović za naš portal.

On je otkrio da je razmišljao da prekine sa pisanjem romana i da se posveti poeziji, ali da je tu odluku ipak promenio i trenutno, kako je rekao, radi na novom književnom delu, koje bi trebalo da se pojavi početkom sledeće godine.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Obraćajući se prisutnima, prilikom dodele prestižnog priznanja, Mića Milovanović je istakao da Čačak ima dušu i veliko srce, da svakog prima raširenih ruku i da nikog ne ostavlja bez nade.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSektor za vanredne situacije Moravičkog okruga dobio vatrogasni kamion i tri “džipa“
Sledeći članakNastanjivanje migranata u Čačku: Realan problem ili politikantstvo Dveri?

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here