Milenković Talović: Šutanovčev predlog o učešću na lokalnim izborima besmislen

0
375
Mirjana Milenković Talović; foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Poverenica Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Čačku Mirjana Milenković Talović ocenila je da izjava bivšeg predsednika te stranke Dragana Šutanovca da će mnogi fukcionari DS formirati grupe građana na predstojećim lokalnim izborima “nema previše smisla“.

Prema njenim rečima, radi se o stavu pojedinca u Demokratskoj stranci.

Ne vidim šta bi to donelo dobro da se DS i dalje usitnjava. Sada imamo situaciju da je praktično 80 odsto lidera stranaka opozicije izašlo iz Demokratske stranke. Kakav je sad to predlog da se prave udruženja građana na čijem bi čelu bili funkcioneri DS? Mislim da to nema nekog smisla, niti je to priča koja je razvijena unutar DS. Ali, gospodin Šutanovac ima pravo da iznosi svoje stavove – izjavila je Milenković Talović za Moravu info.

Funkcioner Dveri Aleksandar Tanasković podsetio je da je Savez za Srbiju doneo odluku po kojoj sve članice tog saveza stupaju u opšti bojkot, dakle neće izaći ni na republičke, ni na pokrajinske, ni na lokalne izbore.

Da li će se u vezi s tim nešto promeniti tokom vremenu, u ovom trenutku ne znamo. Međutim, ja postavljam pitanje šta bi se i desilo da izađemo na neke izbore gde je većina političkih faktora u Čačku, pa i šire, popljuvana, oklevetana, po sudskim sporovima koji nemaju veze s vezom? Šta bi se dobilo u takvoj atmosferi, osim što bi ovo loše i nenormalno stanje bilo legitimizovano – naveo je Tanasković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDerbi kola ABA2 lige, u Čačak stižu Nikšićani
Sledeći članakKrkobabić: Angažovati mlade i stare da u radnim akcijama obnavljaju objekte po selima

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here