Ministar Martinović najavio sastanak za predstavnicima poljoprivrednih proizvođača

3
185

ČAČAK – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović rekao je tokom posete Čačku da će razgovarati sa svima koji žele razgovor, o svim poljoprivrednim temama.

On je negirao informacije koje su iznete u pojedinim medijima, a koje se odnose na to da on kao resorni ministar ne želi da razgovara sa predstavnicima određenih poljoprivrednih udruženja.

  • Iznete informacije su neosnovane, već smo razgovarali sa malinarima u Arilju, a razgovaraćemo sa svima koji žele razgovor, o svim poljoprivrednim temama – naglasio je Martinović.

Pre nekoliko dana je iz kabineta ministra udruženjima poljoprivrednika poslat mejl u kojem su zamoljeni za strpljenje zbog trenutnih Martinovićevih obaveza.

  • Imajući u vidu da je Kabinet ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u fazi formiranja, kao i zbog unapred preuzetih bilateralnih sastanaka i održavanja 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, obaveštavamo vas da će vas ministar Martinović primiti na sastanak u nedelji od 27. maja. Molimo vas za razumevanje i blagovremeno ćemo vas kontaktirati kako bi se precizirao datum održavanja sastanka – pisalo je u mejlu.

Ujedinjena udruženja poljoprivrednika Srbije početkom maja su uputila zahtev Vladi Srbije, premijeru Milošu Vučeviću i ministru poljoprivrede Aleksandru Martinoviću za sastankom. Teme treba da budu dogovori iz Kisača i iz Palate Republike Srbije – ispunjenje zahteva iz novembra, izmena zakona o akcizama i PIO fondu poljoprivrede i razno.

Izvor: Agro klub

Prethodni članakKoncert nacionalnog ansambla “Kolo“ na Gradskom trgu u Gornjem Milanovcu
Sledeći članakSNS se oglasio nakon što su im tokom noći razbijene stranačke prostorije: Ko nema sokola i kukavici se veseli

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here