Mlađenović (DS): Trećeg aprila prilika da sklonimo sve laži koje nam naprednjačka vlast svakodnevno plasira

8
435

ČAČAK – Poverenik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Čačku Darko Mlađenović pozvao je Čačane da, kako je rekao, sa jakom voljom izađu na predstojeće izbore 3. aprila i da promene aktuelnu vlast u Srbiji.

On je rekao da je to način da se sklone sve laže koje nam vlast oličena u SNS svakodnevno plasira.

Građani Srbije gledajući televizije sa nacionalnom frekvencijom imaju utisak da žive u jako lošem filmu, gde glavni glumac, kome to nije profesija, izađe pred narod i kaže da je ispred nas ponor i da je on Mesija i spasilac koji će nas iz tog ponora izvući. Jedna od njegovih udarnih pesnica, gospodin Krkobabić, ima jednu scenu u tom filmu, kojoj kaže da ukoliko Aleksandar Vučić ponovo ne bude izabran za predsednika, penzija neće biti. To su sve laži protiv kojih se mi borimo. Ujedinjena opozicija Srbije, u kojoj je Demokratska stranka jedan bitan šraf, će se boriti da se dođe do istine i da građani Srbije imaju pravo na istinu i da do nje dođu preko televizija sa nacionalnom frekvencijom, pre svega posredstvom Javnog servisa RTS-a, kome je to i posao – istakao je Mlađenović na konferenciji za novinare.

On je Čačane pozvao na konvenciju koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije“, koja će se održati u Domu kulture 27. marta.

Izvor: Morava info

Prethodni članakI muškarci trpe nasilje u bračnoj i vanbračnoj zajednici
Sledeći članakNa kovid odeljenju tri pacijenta, nema teško obolelih

8 KOMENTARA

  1. Koje bre promene? Pa svi su se izređali znači promenili. I šta sad? Opet da dođu bivši. Kakve se to promene? Ajte ne pokušavajte da nas dodatno zaglupljujete. Mada ima dosta već zaglupljenih. Što je vrlo vidljivo.

  2. Jedini koji stranke nije menjao, gosn Mlađo, puna podrška i Vama i pravoj opoziciji. Lista kojoj pripadate, narod nadam se da zaslužuje. Dosta je decenije terora nestruke i despotije. Podrška.

  3. Ko ce na robiju zbog eksplozije u Slobodi i zbog pozara u PKS Lateksu(burad puna hemije isto izgorela), ko ce na robiju zbog namestenih tendera, ko ce na robiju zbog unistene bolnice, ko ce na robiju zbog toga sto je 10.000 Cacana napustilo Cacak za 10 godina. Jeli Naprednjaci, vreme je da polozite racune !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here