Mlađenović (DS): Vreme je za vanredne lokalne izbore u Čačku

11
1035

ČAČAK – Poverenik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Čačku Darko Mlađenović izjavio je da su rezultati parlamentarnih izbora pokazali da su u Čačku neophodni vanredni lokalni izbori.

On je ocenio da je “režim uzdrman“ i da je svima jasno da lokalne skupštine ne odražavaju pravo stanje stvari i političku volju građana.

Lično mislim da opozicija može da ostvari pobedu na lokalnim izborima, sudeći po rezultatima upravo završenih izbora. Kao koalicija i kao posebne stranke sada smo parlamentarni, i u Narodnoj skupštini moći ćemo da delujemo na način na koji nismo mogli u prethodnih par godina. To je ohrabrenje za naše glasače, koji sada ne bi trebalo da imaju strah ni od vlasti, a ni od promena. Naša koalicija će u narodnom periodu nastaviti borbu, a naš prioritet je sada da promenimo vlast u našem gradu – naglasio je Mlađenović na konferenciji za novinare.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBoško Obradović: Hvala Čačanima, dugujem mnogo svom rodnom gradu
Sledeći članakGlavni odbor SPS: Nije prihvaćena ostavka Nemanje Trnavca

11 KOMENTARA

    • A ovi što vode grad konobarisali, prodavali lubenice, tapacirali nameštaj, prodavali donji veš, prodavali karte u busu, bili sekretari u fs, slikali svadbe, prodavali autodelove,… Sve suva inteligencija.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here