Boško Obradović: Hvala Čačanima, dugujem mnogo svom rodnom gradu

24
1477

ČAČAK – Lider Dveri i predsednički kandidat Patriotskog bloka Boško Obradović oglasio se saopštenjem povodom rezultata upravo završenih izbora.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Koristim se prilikom da se zahvalim svim biračima koji su mi pružili duplo veću podršku na predsedničkim izborima nego 2017. godine, što mi je obezbedilo 4,5% i preko 162.000 glasova. Posebno hvala mojim Čačanima koji su mi iznova pružili najveću podršku od 10, 3%, više nego duplo veću od republičkog proseka, i treće mesto na predsedničkim izborima u našem gradu. To se ne zaboravlja.

Ono što me posebno raduje je da je izborna lista DVERI-POKS-Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije dobila još više glasova u našem gradu – 10, 6%. Na toj listi su se našli sjajni ljudi poput prim. dr Milana Roganovića, predsednika Dveri Čačka, i ona je zasluženo ostvarila još bolji izborni rezultat.

Posebno želim da se zahvalim svim onim delovima grada i selima gde su napravljeni iznad prosečni izborni rezultati: moja Alvadžinica 2 13, 63% (najbolji rezultat u gradu), Rajac 19, 78%, Bresnica 2 19,10%, moji Vranići 17, 68%, Ostra 3 17, 19 %, Bečanj 1 16, 98%, Katrga 15, 43%, Sokolići 15, 38%, Trnava 1 14, 30%, Preljina 14, 01%, Konjevići 13, 90%, Ostra 2 13, 60%, Ljubić selo 1 13, 04%, Donja Trepča 12, 50%… Posebne čestitke narodnom tribunu i kandidatu za narodnog poslanika sa naše izborne liste Bratislavu Simoviću na najboljem rezultatu na ovim izborima od 32, 23% u Baluzi Ljubićskoj.

Mnogo dugujem svom gradu u kome sam se rodio, školovao, radio. živeo i živim i dalje sa porodicom. Ne samo da sam zahvalan za podršku već osećam posebnu odgovornost da predstavljam naš grad u Narodnoj skupštini. To znači i dužnost da saslušam sve molbe i žalbe građana Čačka u naredne četiri godine i da o njima govorim za skupštinskom govornicom. U tom smislu, moja poslanička kancelarija u prostorijama Srpskog pokreta Dveri u Čačku, ali i u Narodnoj skupštin, biće svima otvorena, a ja na raspolaganju za sve naše sugrađane, bez obzira za koga su do sada glasali. Jer, narodni poslanik iz Čačka mora biti zastupnik i zaštitnik svih Čačana i interesa našeg grada u celini. Još jednom hvala svima na podršci i sve ću učiniti da ostanem dostojan Vašeg poverenja.

Boško Obradović

Prethodni članakZavršena prva faza uređenja Ovčarsko-kablarske klisure, sledi izgradnja vidikovca i RH centra
Sledeći članakMlađenović (DS): Vreme je za vanredne lokalne izbore u Čačku

24 KOMENTARA

 1. Kakve veze ima da li je iz sela, predgrađa ili samog gradskog jezgra? Samo to i imate kao argument za i protiv Boška ili bilo kog drugog kandidata…plitko mislite, još pliće pišete. Kakav smo mi narod, bolju vlast, društvo i državu i ne zaslužujemo! A što se Čačka tiče, nekada davno bio je to zaista pravi grad sa lepom i pitomom okolinom i selima, sada je Morava previše mulja i blata izbacila na površinu pa ni behaton kocke ni predizborni asfalt ne mogu da nas izvuku iz gliba u kom se nalazimo.

 2. Molim gos. Slobodana da ukratko objasni da je spustanje cenzusa dobro za Vucica daj molim te da i ja nauci nesto. Boska pored Miluna u Vranicima pobedio i Trnavac. Sto metara od rodjene kuce covek treci.

  • lepo sam napisao, Čačak nije za AV. A još manje ima poverenja u Dveri. Samo kabadahijama na čelu pojedinih parija to nikako nije jasno. Vreme Tita i dozivotne vladavine je proslo. Pa ko još pokvaren deo ugradjuje u mašinu od koje ocekuje da radi, Menjaj novi šraf ili novi deo. Političari nikako da uklavire da su potrošna roba, Svest im je ispod glasača. Kandidovaću se dok sam ziv. Partija to sam ja , Faul, Karton crveni. Izmena . Nova sveza snaga da udje na scenu-, Grešim li?

 3. Boška naprednjaci vratili na fabrička podešavanja pa ga ubacili u skupštinu. Ne bi dr Nestorović podržao Boška da nisu projekat vlasti. To mu je obezbedili 40 000 glasova minimun, znači cenzus

  • Sps=Dačič , Sns=AV, Jul=Vulin, Srs=Šešelj Dveri=Boško. Aman ljudi, partija jedan čovek, Trideset godina jedne iste persone stalno isto te priče vrte u krug. Dokle više. jedan neuspeh na izborima , drugi neuspeh , pa treci, … Nije ovo Olimpijada da je vazno samo se pojaviti sa izgovorom učestvujem , rezultat je u drugom planu. Menjaj , Ima , ili da li ima još neko u stranci ko je vredan paznje. Čačak nije ni za AV a još manje ima poverenja u Boška.Grešim li—?

   • Ma ko si ti da kažeš naš grad. Kao da je samo tvoj i Milunov. Koliko je nas koji bi isto rekli naš grad, hoćemo da nas takav čovek spominje i zastupa, a nećemo da nas spominje Jugović i Parezanović. Kako te nije sramota, naprednačka logika, sve je vaše.

 4. Gubitnici na izborima, Vučić i Đilas , hteli bi nove izbore. Kao da je narod lud da ispunjava njihove želje. Vlast je pokazala da je nesposobna i da izbore sprovede. To je Vučićeva uspešna Srbija.

 5. Bosko imao si ti 2016 god u Cacku preko 13 000 glasova a sad negde upola manje.Vazno je da si se uvalio u skupštinu Srbije dobra apanaza i privilegije kao sefu poslanike grupe.Da si covek prvo treba da kazes hvala Vucicu sto je spustio cenzus,imaces bio bi niko i nista.Sad si nesto.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here