Momirović: Radimo na proširenju asortimana u okviru akcije “Bolja cena“

4
178

Ministar trgovine Tomislav Momirović najavio je da će se u narednom periodu tražiti kvalitetno rešenje kako bi bila proširena paleta proizvoda u okviru akcije “Bolja cena”.

Nakon sastanka sa vlasnikom kompanije “SuperVero” Nikosom Veropulosom, Momirović je istakao da je ovom akcijom Vlade pokrenut trend snižavanja cena i da se svi trgovinski lanci trude da velikim popustima olakšaju potrošačku korpu građanima.

Nešto više od mesec dana traje akcija u okviru koje građani mogu da kupe 36 proizvoda po sniženim cenama. Ovo znači našim ljudima da mogu da kupuju više ili da im ostane novca za druge stvari. Ukoliko bi građani kupili sve proizvode po sniženim cenama, mogli bi da uštede 14.000 dinara – rekao je Momirović.

U okviru akcija “Bolja cena” nalazi se 36 proizvoda, a u planu je da građanima proizvodi po sniženim cenama budu dostupni do kraja decembra.

Izvor: Tanjug, Morava info

Prethodni članakDveri predstavile program “Za novo selo“, predložen niz sistemskih mera
Sledeći članakU čačanskom kraju više nema epidemije svinjske kuge

4 KOMENTARA

    • Sto ce penzioneru Monina torba? Boli me briga za Monu. Oni su na trzistu. Ponuda I potraznja su tu. Ko hoce i moze da kupi neka ga. A kupuje se. Znaci standard dozvoljava. A Mona je stvar I prestiza. Nemojmo biti uskogrudi. Uvek je bilo razlike u standardu. Pa toga ima I u Americi.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here