“Mozzart“ donirao sportsku opremu rukometašicama Košutnjaka i fudbalerima Slobode

4
686

ČAČAK – Da kompanija “Mozzart“ brine o takozvanim manjim klubovima iz unutrašnjosti Srbije, dokazala je po ko zna koji put, jer je nedavno donirala sportsku opremu u akciji “Novi dresovi za nove šampione”. Sa po dva kompleta sportske opreme “Mozzart“ je ponovio FK Sloboda i ŽRK Košutnjak iz Čačka.

Foto: Saša Tanasković

Bili smo na oba uručenja. U “plavoj hali” u Atenici Rada Krivokuću smo zamolili za nekoliko rečenica o stanju u ženskom rukometu.

Mislim da u Čačku funkcioniše jedino još Košutnjak od ženskih rukometnih klubova. Devojčice su se okrenule uglavnom ka odbojci. Ako se i mi ne izborimo, ženska deca neće imati gde da treniraju rukomet. Još uvek postoji interesovanje, a dobra vest je da mi ne naplaćujemo članarinu, opremu… – kaže Krivokuća.

Foto: Saša Tanasković

Dakle, Mozzartova donacija vam je dobro došla?

Pre svega, zahvaljujem se poznatoj kompaniji na donaciji sportske opreme. To će nam biti dovoljno za naše rukometašice koje se takmiče u Prvoj ligi regiona Zapad. Velika je regija sa dosta putovanja, ali smo prvi deo sezone okončali kao četvrti. Sad se nadamo da ćemo na kraju završiti kao drugoplasirani. Imamo kvalitet za tu poziciju.

Foto: Saša Tanasković

Trenirate u “plavoj hali” gde su vam i prostorije. Gde još?

Pokušavamo, i imamo obećanja za neke termine u hali “Zračak”. Najviše zbog dece koja gravitiraju tom delu Čačka. Nadamo se i terminima u OŠ “Ratko Mitrović”, kad njihova sala bude završena, jer će imati uslove za rukomet. Još jednom dugujemo zahvalnost Mozzartu za opremu koju smo dobili – zaključuje Krivokuća.

Izvor: Mozzart Sport, Đ.M.

Prethodni članakStiže Zakon o poreklu imovine, proverava se samo imovina stečena posle 2007. godine
Sledeći članakVideo nadzorom do kazni za nepropisno odlaganje smeća (FOTO)

4 KOMENTARA

  1. Oporezujte Vi MOZART kako treba pa nema potrebe za donacijom.
    Ovo je sramota i bruka da se javno prica i dozvoli da kompanija takve delatnosti donira mlade sportiste.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here