Na klizalištu SC “Mladost“ počinje škola klizanja

0
192

ČAČAK – Klizalište Sportskog centra “Mladost“ je svakako jedan od najomiljenijih zimskih sadržaja u našem gradu. Svedoci smo da je tokom prvog dela raspusta klizalište bilo puno posetilaca svih generacija.

Čačanski školarci se raspuštaju poslednjeg dana januara, a dan kasnije će po prvi put startovati škola klizanja. U saradnji sa Školicom sporta “Kasper“, Čačani će imati priliku da svakog dana od 11 do 11:45 besplatno savladaju osnove klizanja.

S obzirom na veliko interesovanje za ovaj atraktivan vid rekreacije odlučili smo da po prvi put pokrenemo školu klizanja. Sa polaznicima će raditi profesori fizičkog vaspitanja čiji će osnovni cilj biti da ih obuče osnovama klizanja. Svakog dana, počevši od 1. februara, časovi klizanja će biti u intervalu od 11 do 11:45 časova. Pozivam posebno naše najmlađe da iskoriste ovu priliku i da steknu prva znanja iz klizanja – rekao je Dragan Savković.

Škola klizanja će trajati do 7. februara. U sklopu aktivnosti na klizalištu, u sredu 6.februara će biti održane Igre na ledu u intervalu od 17 do 18 časova. Podsećamo još jednom da će klizališna sezona ove godine trajati do 18. februara, pa još jednom pozivamo pre svega čačanske školarce da prtedstojeći raspust provedu na našem klizalištu. Termini u kojima možete klizati su od 12, 14, 16 i 18 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMladi Čačanin postigao gol u drugom minutu debija za Levante
Sledeći članakUhapšen penzioner koji je pucao u čačanskog advokata, evo o kome se radi

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here