Na leto počinje zamena cementno-azbestnih cevi u Makedonskoj i Zlatiborskoj ulici

8
437

ČAČAK – Javno komunalno preduzeće “Vodovod“ zameniće tokom leta cementno-azbestne cevi u Makedonskoj i Zlatiborskoj ulici u širem centru Čačka.

Podsetimo, pre nekoliko godina kompletna cevovodna infrastruktura zamenjena je u Balkanskoj ulici.

  • Grad Čačak je verovatno grad sa najmanjim procentom cementno-azbestnih cevi u vodosistemu u čitavoj Srbiji, svega 0,6 odsto. Ove godine završavamo veliki posao u Makedonskoj i Zlatiborskoj ulici i ostaćemo samo na nekih 0,3 odsto udela cementno-azbestnih cevi – izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIzmena režima saobraćaja zbog radova u Korčaginovom naselju u Gornjem Milanovcu
Sledeći članakPlesni spektakl u Čačku: Festival “Festar“ okupiće više od 1.500 plesača

8 KOMENTARA

    • Tu je RADIKALČINA MIĆO ŠMEKO glavni kakav bre Ćalović Zna se ko vuče konce iz senke.Gori ste naprednjaci od pravih naprednjaka.Nije čudo što vas ceo grad zove DIVČA NAPREDNJACI. HAHAHAHHAHAHA

  1. Prijatelju dirnuo si u osinje gnezdo Ćalovićevih botova. Vidiš kako se brane iako znaju da je sve što si napisao istina.

  2. SNS vlada od 2012 godine od tada do sada su kroz budzet preko 600 miliona evra potrosili na burazerski behaton,asfalt i razno razne tendere al zaboravili su da zamene 7 km azbestkih cevi u Cacku. Pamet u Glavu Cacani da ovi odu tamo gde im je mesto a to je na robiji.

    • Zeljko sto se ne hvalis da je Calovic svojim aktivistima naredio da u nedelju u Ljubicu na predizborni skup moraju da povedu po pet ljudi. I da im se ako ne bude dovoljnog interesovanja ponudi 1000 dinara. Pa vi gori sendvicari od naprdnjaka.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here