Na poslaničkoj listi “Moramo“ dvoje Čačana i čak osmoro Milanovčana

7
1064

ČAČAK – Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu “Moramo – Akcija – Ekološki ustanak – Ćuta, Ne davimo Beograd – Nebojša Zelenović“ za predstojeće parlamentarne izbore. Na njoj će biti dvoje kandidata iz Čačka, a ukupno 10 iz Moravičkog okruga.

Lider Grupe građana “Čačak je naš“ Dragan Bisenić, diplomirani strukovni fizioterapeut, najbolje je plasirani Čačanin na listi i na njoj je na broju 43. Mašinski inženjer Mirjana Vulićević je 196.

Iako je Čačak znatno veći od Gornjeg Milanovca, iz komšijske opštine dolazi čak osmoro kandidata za buduće poslanike Narodne skupštine. Najbolje rangirana na 20. mestu je diplomirani ekonomista Kristina Milošević. Potom slede još sedam kandidata iz ove opštine: na broju 102 ekonimista Jovana Antonijević, 114. je administrator za informacione tehnologije Đurđe Simović, 135. kuvar Nikola Mišković, 160. poljoprivrednik Miloš Nešović, 175. grafičar Žarko Vuković, 186. trgovkinja Svetlana Vidojević i 246. trgovkinja Katarina Nešković.

Lista “Moramo – Akcija – Ekološki ustanak – Ćuta, Ne davimo Beograd – Nebojša Zelenović“ na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 9.

Izvor: Morava info

Prethodni članakUređuje se prolaz koji vodi od Gradskog šetališta do Rimskih termi
Sledeći članakPredstava “Prah“ sutra u Domu kulture

7 KOMENTARA

    • Recimo da se bavi ekologijom iz ubeđenja da čini dobru stvar za sve nas,a ne radi političke promocije i koristi na koju bi svi vi koji ovako komentarišete pali.
      Evo i ja sam bio na skoro svim protestima i skupovima a nikad se neću baviti politikom,poenta je zdrava sredina a politikom se bave ljudi koji ne znaju ništa drugo da rade!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here