Na trežnjenju dvojica vozača “golfa“, vozili sa preko dva promila alkohola u krvi

5
433

ČAČAK, GORNJI MILANOVAC, LUČANI – Pripadnici saobraćajne policije u Čačku zaustavili su tokom vikenda na područjima Lučana i Gornjeg Milanovca dvojicu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

Policija je u Lučanima zatekla pedesetsedmogodišnjeg vozača “golfa“ koji je vozio sa 2,19 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole koja mu je prethodno oduzeta.

Saobraćajna patrola je na području Gornjeg Milanovca iz saobraćaja isključila pedesetjednogodišnjaka koji je upravljao takođe “golfom“ sa 2,29 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Moravičkom okrugu svaka peta testirana osoba ima koronu
Sledeći članakI Zavetnici sa pet kandidata za poslanike iz Čačka

5 KOMENTARA

  1. Slažem se sa Pirkom u svakom slovu. I baš sve treba primeniti. Ako treba i zakon promeniti. Jer su se bitange osilile tako da je opasno izaći na ulicu bilo kao vozač bilo kao pešak.

  2. U starom SSSRu kad nađu pijandure, odvedu ga na trežnjenje, okupaju, operu i ispeglaju veš. Kad ga puste, dobije račun za usluge, kao da je bio sedam dana u naj elitnijem hotelu. Teško da ponovi. Samo bih još ovim pijancima trajno oduzimao vozilo kao sredstvo za činjenje prekršaja. Ovaj iz Lučana to potvrđuje pošto mu je već oduzeta dozvola, a nisu mu oduzeli kola, pa sa njima ponovo u prekršaj.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here