I Zavetnici sa pet kandidata za poslanike iz Čačka

18
1772

ČAČAK – Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu “Milica Đurđrević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“ za predstojeće parlamentarne izbore. Na njoj će biti pet kandidata iz Čačka, a ukupno sedam iz Moravičkog okruga.

Najbolje rangiran na listi je predsednik Povereništva stranke Zavetnici sa Čačka, diplomirani pravnik Miloš Obrenović, koji je je na 41. mestu. Potom slede na 89. ovlašćeni računovođa Jasna Petković, na 201. preduzetnik Miloš Jovičić, na 213. student Nikola Kalušević i na 221. dekorater zidnih površina Nikola Cvetković.

Na listi su i referenz za šumske resurse iz Ivanjice Božidar Vučićević, koji je 206, i mašinski tehničar iz Gornjeg Milanovca Živan Radovanović, koji je na 208. mestu.

Lista “Milica Đurđrević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“ na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 7.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNa trežnjenju dvojica vozača “golfa“, vozili sa preko dva promila alkohola u krvi
Sledeći članakPočela gradnja zgrade za socijalno stanovanje u Obrežu, biće zbrinuto 12 porodica

18 KOMENTARA

 1. A taj Miloš Jovičić kakav je preduzetnik, čime se bavi? Otvorio restoran brze hrane na kružnjaku i brže zatvorio nego što otvorio. Ko je rekao zavetnici zamlatnici u pravu je.

 2. Da bi narodu bilo bolje i da država ne bude kolonija, treba koristiti glavu. Koji mozak veruje da SRS, DSS i Zavetnici imaju organizaciju da tako brzo prikupe potpise. Potpise im je dao SNS. Gledamo ih na televizijama sa nacionalnim frekvencijama koje rade za Vučića. Ako ne koristite glavu , posle izbora videćete Radikale, Nadu i Zavetnike , na vlasti sa Vučićem i u Beogradu i u Srbiji, i njihovu podršku Vučiću u drugom krugu.

  • Zavetnici imaju mnogo bolju,jacu i veću organizaciju i više ljudi nego što to ko nije tu može i da pomisli. Kao i za sve što su mnogi „analitičari“ predvidjali,pa pogrešili,takodje i za ovo…samo polako…brzo će izbori

    • Ma kako da ne, polomiše se da nam daju. Navodno pred radpadom,nemaju podršku, a nama će još da daju…ajde uozbiljite se malo, nemojte lagati ovaj narod ili i vi verovati u bajke više

     • Ko je pred raspadom?
      Ako mislite na sns, oni ce da vladaju sigurno u republici do 2027, a u Cacku do 2028 godine.
      I sada kao i na lokalnim izborima 24’ dobija sns. Nema ko da pobedi, jok pobedice ga djilas, doza cacana(bez ijednog stava samo napadi), ko?
      Ali dobro, posao opozicije jeste da napada, posle izbora ide tisina, pa onda opet napadi za neku godinu.
      Ali dzaba, sns pobedjuje. I sada i sledece izbore.

 3. Zavetnici tesko da predju cenzus. Mozda sa nekim u koaliciji, ovako tesko da oni mogu imati 150 000 glasova(3%).
  Dveri, zavetnici, radikali, tadic, djb, dss tesko da ce preci cenzus.
  Moja oredvidjanja, Sns 170 poslanika, Djilas i skipa 30, Dacic 30, 10manjine.

 4. Kako bi bilo ovima lepo da ima 1000.poslanika.
  Zar AV,kada je dosao na vlasti obecao smanjenje na 180.poslanika.
  Koji lazovi I ovi na vlasti i opozicija.
  Samo mogu reci lazne opozicije Zavetnici,Jovanovic sa svojom svitom,tako da opozicije nema .Ne racunam ni ove sto su bili na vlasti nekada oni su isti kao I sns.
  Kad pogledamo glavnig kandodata sns dula,do pre par good na mi samo pertla virila iz doktorove zadnjice,zatim namestao svom ocu izdavanje razglasa javnim ustanovama.
  I sta reci,deco bezite iz Cacka,iz Srbije,sto bi rekao grdonacelnik auto put naprabljen za laksi odliv mozgova.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here