Na ulicama i putevima Moravičkog okruga u februaru zaustavljeno 105 pijanih vozača

0
320
Foto: Ilustracija

ČAČAK – U februaru 2024. godine na putevima na području Policijske uprave u Čačku, dogodilo se 43 saobraćajne nezgode, što je za 10 saobraćajnih nezgoda više u odnosu na isti period prethodne godine, saopštila je PU Čačak. U saobraćajnim nezgodama nije bilo poginulih lica, dok su u istom periodu prošle godine poginula dva lica.

U ovom periodu, kako u redovnim tako i pojačanim kontrolama saobraćaja otkriveno je ukupno 3.899 prekršaja, što je približno broju prekršaja otkrivenih u istom period protekle godine kada je otkriveno 3.820 prekršaja.

Najviše je otkriveno prekršaja nedozvoljene brzine kretanja, i to 1.562, zatim 393 prekršaja nekorišćenje sigurnosnog pojasa, 280 prekršaja nepropisnog korišćenja telefona u toku vožnje,172 prekršaja nepropisno zaustavljanje i parkiranje i 105 prekršaja vožnja pod dejstvom alkohola.

  • Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu bezbednosti saobraćaja na putevima – navode iz saobraćajne policije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRutinska pobeda Budućnosti protiv Borca
Sledeći članakMijatović: Bili smo u igri 25 minuta

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here