Najnovija vest! Svi lokalni izbori biće održani 2. juna

3
340

Predsednica Skupštine Ana Brnabić rekla je da je doneta odluka da svi lokalni izbori koji je trebalo da se održe u julu i avgustu budu kad i beogradski – 2. juna. To će zahtevati izmenu zakona o lokalnim izborima, rekla je Brnabićeva.

Ovo će značiti da će i izbori za odbornike u novoj Skupštini grada Čačka biti 2. juna, dakle za nepunih mesec i po dana.

Ana Brnabić je na konferenciji za medije rekla da je uz konsultacije sa predsednikom Aleksandrom Vučićem doneta odluka da se za 2. jun raspišu svi oni izbori koji su bili planirani za jul i avgust.

  • Nakon 17 dana razgovora sa svim poslaničkim grupama ili najvećim brojem koji su se odazvali pozivu i iscrpljivanju mogućnosti razgovora, donela sam u konsultacijama sa predsdenikom Vučićem odluku da prihvatimo zahtev opozicije grupisane oko SPN i Novog DSS-a – NADA, koji su mi predali tokom razgovora, da raspišemo sve one izbore kojima je vreme padalo za jul i avgust i da ih raspišemo sve za 2. jun – rekla je Brnabićeva.

Izvor: Morava info, RTS

Prethodni članakSkuplje putarine i takse u Grčkoj, polovina svake plaže biće bez ležaljki
Sledeći članakMiloš Jovanović: Izbori 2. juna su Hilovi izbori na kojima lično ne bih učestvovao

3 KOMENTARA

  1. E sta sad, Izaci ili ne izaci na izbore? Ma jok. Lakse nam je. Ko da pise programe, da ubedjuje glupi narod. Ma reci cemo da su pokradeni. A tako cemo. Kraj.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here