Nakon ponoći značajan porast vodostaja Morave, jutros bolje stanje, odbranjena atletska staza (FOTO)

3
1955

ČAČAK – Nešto iza ponoći nivo Zapadne Morave znatno je porastao zbog čega je došlo do izlivanja na pojedinim delovima kod Sportskog centra “Mladost“.

Radnici te ustanove, pripadnici civilne zaštite i volonteri čitave noći pokušavali su da odbrane atletsku stazu i bazene.

Direktor SC “Mladost” Miloš Stevanić, izjavio je da je u toku postavljanje džakova sa peskom kod filter stanice u sklopu bazena.

Velikim naporima odbranjena je nedavno otvorena atletska staza, kao i veliki i mali bazen.

Prema saznanjima agencije MNA protok vode na brani u Međuvršju sinoć i tokom noći iznosio je 570 kubnih metara u sekundi, dok je jutros oko 400.

Izvor: MNA

Prethodni članakJerotijević (USPRS): Gospodine ministre, vreme je da idete!
Sledeći članakAkademija Oxford: Bogat si onoliko koliko jezika znaš

3 KOMENTARA

  1. atletska staza u Čačku je napravljena u tzv NEBRANJENOJ ZONI OD POPLAVA – totalni debilizam je to bilo i pre pedeset godina kada su komunisti napravili par sportskih objekata u NEBRANJENOJ ZONI – ali je još veći debilizam uporno braniti te objekte od poplava JER da podsetim – mora se ostaviti prostora razularenoj reci prilikom poplavnog talasa – kako ne bi plavila uzvodno u širem pojasu, tj plavila Beljinu, Parmenac i ostala sela uz obalu morave… za pedeset fodina čačani su pokazali jedino GRAMZIVOST – kad nisu mogli da pronađu mesto za halu sportova na teritoriji grada koja je u BRANJENOJ ZONI, to su trebali da urade i za atletsku stazu i fudbalski stadion Borca, takođe i za taj dugoočekivani zatvoreni bazen – MEĐUTIM u zadnjih trideset godina višestranačja u čačku MNOGO VAŽNIJE JE BILO ONEZBEDITI ZEMLJIŠTE ZA STRANAČKE INVESTITORE, PA I SAME STRANAČKE PRVAKE – DA SVAKO SAZIDA SOPSTVENU ZADUŽBINU I OSTAVI JE SVOJIM PRAVNIM NASLEDNICIMA DA SE BOGATE DOK SU ŽIVI… a čačanska marva će a se kaljuži u nebranjenoj zoni – i kad trči i kad igra fudbal i kad igra košarku ili sutra vaterpolo…

  2. Bravo! Vucic nas odbranio od korone, siromastva i ko zna od cega jos pa i drugi poceli da nesto brane.

  3. Kad narod tako bira vlast, sutradan dobije poplave. Korona već stigla, a doći će i uzimanje para, a i država Kosovo. Vlast može da prevari narod ali ne može da prevari i Boga.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here