Svi za Čačak: Sa znanjem možete da radite i na livadi i parkingu, u ordinaciji i kafani

8
462

ČAČAK – Koalicija “Svi za Čačak“ reagovala je na sopštenje čačanskih naprednjaka, koje je objavljeno u lokalnim medijima.

Saopštenje koalicije prenosimo u celosti:

U svetu, a i u Srbiji postoje ozbiljni i neozbiljni političari. Neozbiljni političari političko angažovenje koriste da se ožene, nađu devojku, kupe stan, da voze dobar državni ili od preduzeća auto i iz drugih ličnih interesa koje nisu mogli da ostvare kao pojedinci, bez pomoći neke stranke.

Ozbiljni političari su oni koji godinama traju i koji su još uvek popularni u narodu. U ozbiljnom svetu, ljudi koji se bave politikom imaju neki svoj uzlazni put i ne stupaju na funkcije dok ne budu za njih spremni. Takvi, sa iskustvom, mogu da odgovore na sve izazove koje jedna funkcija nosi, i da obavljaju dobro posao za narod i u najtežim vremenima. I nakon toga, pametni i ozbiljni političari ih uzimaju za savetnike.

U svetu, ozbiljni političari su oni koji vode Rusiju, Kinu, SAD i druge velike zemlje. Ako su za vas Putin i Si Đinping penzionisani nenavođeni projektili, a godišnjaci sa Velimirom Ilićem onda ste vi u košu sa neozbiljnim, mladim političarima koji se postavljaju u Čileu, Burkini Faso, Čadu, Senegalu, Gvineji itd… Projekat sa mladim liderima SNS-a sličan je onom koji se sprovodi u afričkim i još nekim zemljama poslednjih godina: mladi i neiskusni, pogodni za manipulisanje i slepo slušanje. Takvi političari odu u političku penziju već sa manje od 35 godina, jer su za „jednokratnu“ upotrebu.

Mada, i vi političari čačanskog SNS-a imate već lepe godine, a šta ste postigli u životu? Evo, da pogledamo vašu odborničku listu za lokalne izbore: da li vam je na listi neki poznat i priznat lekar, poštovan u narodu? Da li vam je na listi neki inženjer koji je izgradio bar neki most, ne mora baš tri na Dunavu, neki na malom seoskom potoku bar? Svi ste vi sa kupljenim diplomama i kradete Bogu dane i zamajavate ovaj narod. Tako „popularni“ pretite, ucenjujete i prisiljavate ovaj narod da glasa za vas, zarad posla, mesta za dete u vrtiću, ili za nešto slično. Dosadiste svima kucajući na vrata i uznemirujući Čačane telefonom. Da glasaju za vas i samo da glasaju za vas!

Za to vreme vi ne izlazite iz kafane. Dovoljno je da pogledamo račune koje po kafanama pravite i roštiljaljadu za Nikoljdanske bahanalije! Doduše, ni jedna odluka se i ne donosi trenutno u opštini Čačak. Gradonačelnikov kabinet vam je bife na Poletovom igralištu. Sve odluke za ovaj grad se donosi u bifeu FK Polet. Ostali koji misle da čine vlast su samo podizači ruku.

A što se tiče i vaše kritike dr Aleksandra Radojevića i primedbi gde on sve leči ljude, možemo da vam poručimo:

ZNANjE JE SILA , ZNANjE JE MOĆ!

SA ZNANjEM MOŽETE DA RADITE I NA LIVADI, NA PARKINGU, U ORDINACIJI I U KAFANI… BILO GDE, KADA IMATE ZNANjE. SA NEZNANjEM NE MOŽETE DA RADITE NIGDE, AKO NEMATE PREDSEDNIKA VUČIĆA IZA LEĐA DA VAS PODRŽI, DA VAS POGURA, DA VAS ODRŽAVA, DA VAS SVOJIM FOTOGRAFIJAMA NA BILBORDIMA PO CELOM ČAČKU PODRŽAVA, JER BEZ NjEGOVIH SLIKA NE BISTE PROŠLI NI DO HODNIKA SKUPŠTINSKE SALE ČAČKA, A KAMOLI DO KABINETA GRADONAČELNIKA!

NEKI ZNAJU KAKO TREBA USPEŠNO VODITI ČAČAK, A NEKI SE NADAJU, KRIJUĆI SE IZA LEĐA VUČIĆA, DA ĆE I DALjE OSTATI NA VLASTI I NASTAVITI DA PLjČKAJU BUDžET GRADA ČAČKA!

SA ZNANjEM KOJE POSEDUJE, DR ACO RADOJEVIĆ VODIĆE OVAJ GRAD KAO ŠTO JE U SVOJOJ PROFESIONALNOJ KARIJERI USPEŠNO LEČIO LjUDE.

DA ČAČAK PRODIŠE I DA ČAČKU BUDE BOLjE SVI ZA ČAČAK BROJ 4!

Koalicija Svi za Čačak

Prethodni članakSDPS Čačak: Najoštrije osuđujemo pretnje upućene predsedniku i gradonačelniku
Sledeći članakPoznatoj kompaniji potreban profesionalac za rad na menadžerskoj poziciji

8 KOMENTARA

      • Tacno tako. Sve pijandure do pijandure. 20 god im se davalo. Kao u bunar. On nisu dolazili na posao a kad dodju napiju se. Neradnici klasicni.

      • Tu fabriku su pre 30 godina vodili naprednjaci osnivači u Čačku i ova garnitura je i tad bila na vlasti SPS-SRS. Itekako imate odgovornost za mnoge stvari pa i za propadanje FRA. Oprana biografija ne znači da smo svi sve zaboravili!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here