Nasilnik iz Zablaća ostaje u pritvoru, čeka se optužnica

1
371

ČAČAK – Čačanin G. V, koji je gotovo nasmrt pretukao suprugu Nikoliju u Zablaću, zadržan je u pritvoru. Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, produžen mu je pritvor na još 30 dana, a okrivljeni je prebačen pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Čačku.

U daljem toku istrage, nakon saslušanih svedoka, biće izvedena veštačenja, nakon čega bi nadležno tužilaštvo trebalo da podigne i optužnicu protiv istog. Za krivično delo za koje se tereti predviđena je kazna od dve do deset godina zatvora, prenosi Rina.

Advokatica oštećene, Irena Ilić istakla je da ne sme govoriti o detaljima kako ne bi ugrozila pravni postupak, jer veštačenje još uvek traje, ali da je jasno kroz šta je Nikolija prošla, i to, nažalost, ne jednom.

G.V. je već prijavljivan nekoliko puta za krivična dela nasilja u porodici, i to prema Nikoliji i prema njenom ocu, ali ti postupci su i dalje u toku, odnosno nisu pravosnažno okončani. Ono što trenutno možemo sa sigurnošću da kažemo je da je žrtva ostala bez uha, da je pretrpela strašnu fizičku torturu, što će biti dokazivano medicinskom dokumentacijom u daljim veštačenjima – rekla je Ilićeva.

Nikolija je u ranijim izjavama za agenciju Rina istakla da ukoliko njen suprug izađe iz pritvora da se i dalje plaši za svoj život i da se ne oseća sigurnom. Ona sa svoje četvoro maloletne dece sada živi kod roditelja.

Izvor: Rina

Prethodni članakLekari u Beogradu se bore za život dečaka iz Čačka obolelog od korone
Sledeći članakČačak među tri grada u Srbiji sa najzagađenijim vazduhom, oglasio se ZZJZ – ograničiti boravak napolju

1 KOMENTAR

  1. Nema džabe hleba, takve siledžije u rudnik na naj opasnije poslove da zarade za stražare koji ih čuvaju, svoju odeću, obuću i hranu. Ako ne zarade dovoljno, nema hrane.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here