Nastup mladih reprezentativaca Srbije na SP u fitnesu za mlađe kategorije u Čačku ocenjen kao uspešan

0
181

Dugogodišnja saradnja Sportskog saveza Srbije i Saveza Srbije za bodi bildinga, fitnes, bodi fitnes i aerobik od ove godine unapređena je za još jednu akciju.

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik Bodi bilding i fitnes sportskog kluba Ahilej Aleksandar Đorđević potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, kojom je omogućeno da sportisti koji nemaju mogućnosti, a prijave se preko svojih nadležnih nacionalnih granskih saveza Sportskom savezu Srbije, besplatno treniraju u najbolje opremljenim teretanama.

Želim da čestitam najpre Savezu Srbije za bodi bildinga, fitnes, bodi fitnes i aerobik na uspesima koje su najmlađi takmičari proteklog vikenda ostvarili na Svetskom prvenstvu koje je odlično organizovano u Čačku. Dugogodišnju saradnju najpre kroz projekat edukacije fitnes trenera želeli smo da proširimo. Sada su u centru pažnje talentovani sportisti kojima želimo da omogućimo još bolje uslove za trening. Kao društevno odgovorna organizacija, Sportski klub Ahilej ponudio je besplatne treninge u svojim teretanama za one sportiste koji nisu u mogućnosti sami da finansiraju dodatne treninge. Drago nam je što se ljudi dobre volje, poput Aleksandra Đorđevića, javljaju i žele da zajednički pomognemo srpskom sportu. Ovo je mali korak i nadam se da će ova saradnja biti uspešna i proširena novim idejama – rekao je Štefanek.

Generalni sekretar SSS Goran Marinković osvrnuo se na Svetsko prvenstvo u Čačku:

Uvek se radujemo novim medaljama, ovoga puta čestitamo na osvojenom zlatu Zoranu Kiriću (do 7 godina), na dve bronzane medalje Iskri Savić (do 7 godina) i Jovani Jovičić (do 15 godina).

On je dodao da je tokom tri godine edukovano preko 150 fitnes operativnih trenera koji drže besplatne treninge za dame u okviru akcije “Budi zdrava – vežbaj sa nama“.

Želimo da nastavimo da sprovodimo besplatnu rekreaciju za žene i to u preko 30 opština širom Srbije. A ovakav vid poslovno tehničke saradnje omogućiće i sportistima da imaju još treninga. Verujemo da zajedničkim snagama možemo mnogo toga da postignemo. Saradnici iz Saveza Srbije za bodi bildinga, fitnes, bodi fitnes i aerobik na čelu sa Goranom Ivanovićem uvek su tu za sprovođenje novih ideja i unapređenje sporta – zaključio je Marinković.

Izvor: SSBBFBFA

Prethodni članakU junu stižu mađarski stručnjaci koji će raditi na projektu izmuljavanja jezera Međuvršje
Sledeći članakU toku prijave za besplatan probni prijemni ispit na Fakultetu tehničkih nauka

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here