Nebojša Jelušić dobitnik nagrade za životno delo Udruženja urbanista Srbije

7
908

ČAČAK – Dugogodišnji direktor i tehnički rukovodilac JP “Gradac“ Nebojša Jelušić dobitnik je nagrade za životno delo koju dodeljuje Udruženja urbanista Srbije.

Jelušić je dugi niz godina bio tehnički direktor “Gradca“, da bi u decembru 2020. bio imenovan na funkciju direktora tog javnog preduzeća, na čijem je čelu ostao do početka 2022. godine, kada je otišao u penziju.

Zbog velikog iskustva, u “Gradcu“ je angažovan po osnovu ugovora o privremenim i povremenim poslovima.

Po struci je diplomirani građevinski inženjer.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKadeti Borca zaustavljeni u četvrtfinalu, Partizan bolji
Sledeći članakDveri Čačak: Ljubić opština – jedino rešenje za probleme građana Ljubića

7 KOMENTARA

  1. Kakav li je grad tim „urbanistima“ koji su glasali za ovo? I mesna zajednica je urbana za njih, pojedinci kao da van svoje terase nisu izasli da barem prepišu od drugih kako se to radi, ne mora nista novo da izmisljaju zato sto ce da pokvare, kao sto se vidi iz prilozenog godinama unazad se unazadjuje grad sto se tice gradjevine i infrastrukture…

      • Tako je Slavko reci mu. Neka i dalje nam terase od zgrada vise nad trotoarima, neka se parkiraju po trotoarima i pesackim prelazima, neka se gradi bez plana ikakvog i razuma, svi u centar na istu infrastrukturu od pre 40 – 50 godina, pa cemo videti za neku godinu gde smo i sta smo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here