Nemanja Trnavac: Političko lešinarstvo Boška Obradovića

12
1333

ČAČAK – Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Čačku oglasio se saopštenjem povodom protesta koji je u subotu održan na Gradskom trgu u organizaciji Dveri.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Čačku, povodom uvođenja vanrednog stanja obratio se javnosti da će tokom trajanja istog, prestati sa svim svojim političkim aktivnostima i sav resurs koji poseduje staviti na raspolaganje Štabu za vanredne situacije. Takođe smo najavili da se nećemo oglašavati dok pandemija Kovid 19 traje i dok je zdravlje našeg naroda i naših sugrađana ugroženo.

Nismo ni slutili da ćemo morati da reagujemo, ali moramo, jer je na pomolu najgore političko lešinarstvo, kojim se služi naš sugrađanin Boško Obradović, narodni poslanik i onaj koji je dužan da zastupa interese građana u Narodnoj skupštini Republike Srbije, gde je za to i plaćen. Umesto da iskoristi priliku i da se obrati građanima iz institucije za koju je biran, on je ispoljio svoj karakter i utekao sa megdana, ali je pohrlio na Gradski trg u Čačku da pošalje najgoru moguću sliku, koja će iznova degradirati Čačane, jer se on i slični njemu trude da budu prvi u negativnim stvarima i da baci u senku trud vrsnih imena kojima naš Čačak ima da se podiči, umetncima, sportistima, lekarma, profesorima, jer je naučio da se dobar glas daleko čuje, a lošiji još dalje.

Ne možemo da osuđujemo kada Boško Obradović kao punoletni građanin ne čuva sebe i svoje zravlje, ali dužni smo da reagujemo kada kao javna ličnost ugrožava tuđe živote izlazeći na ulicu tokom zabrane kretanja i time potencijalno stvori opasnost da današnjom podrškom od oko trideset ljudi proširi virus i da sve što je do sada učinjeno i čega su se razumni građani pridržavali bude uništeno, jer on mora da odskoči od opozicionog bloka i nametne se kao lider.

Svesni smo da da je opozicioni blok kome gospodin Obradović pripada jedan konglomerat sličan DOS-u, što on suštinski i jeste, jer je sastavljen od svega i svačega sa jednim ciljem, a to je rušenje vlasti bez izbora i da je u takvom metežu bitno istaći se i biti poznat, jer se danas ne možemo setiti svih lidera DOS-a, a ako niste među prvima onda vas vaši finansijeri više ne smatraju bitnim, a sredstva su u vas uložena.

Da li će ovaj gest jednog Čačanina ostaviti traga i biti sankcionisan kao što je bilo unošenje motorne testere u zgradu RTS-a, odnosno da li je pevac ranije kukuriknuo i da li će završiti u šerpi ili loncu svog šefa kuhinje koji pokušava da zamesi i proda isti politički recept kao u vreme Slobodana Miloševića, ne zna se, ali se odlično zna gde nas je dovelo to lupanje u posuđe i kako su nam ti “kuvari“ zapržli čorbu.

Molimo sve političke aktere da se uzdrže i ne iskazuju sebičnost, jer svojim negativnim delovanjem i nepromišljenošću mogu ugroziti svoj narod. Uskoro će se ova situacija koja je zadesila čitav svet smiriti, a kada dođe vreme za izbore, tada neka svako izađe pred taj isti narod sa svojim programom i ima hrabrosti da bude zaokružen ili precrtan.

Predsednik GrO SPS Čačak Nemanja Trnavac

Prethodni članakKratka istorija srpskog postrealizma
Sledeći članakDr Kon: Srbija će neuporedivo spremnija dočekati drugi talas epidemije – ako ga bude

12 KOMENTARA

  1. Slazem se u potpunosti sa Nemanjom i ako ga nepoznajem. Mislim dok traje Korona ,da nema mesta politici.A vi pametnjakovici treba da znate da za ljudskost diploma nije potrebna!!!!!!!

    • Ne treba o politici a svi to zloupotrebljavaju, i on prvi nameta halu u Atenici, pakete sprema itd a njegovi na celu sa tata Slobom uništili drzavi od piramide sa bankama, zajmom za preporod Srbije(Slobe), inflacijom itd zato cuti Nemanja i u rupu pa kad Milun kaze ti izadji.

  2. Nemanja pozivam te da pokazes gradjanima svoju diplomu ! Sve ovo da je i tacno taj Bosko nije vladao ni dana a vi iz SPSa vladate 30 godina taman toliko koliko propada Srbija !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here