Nova četiri smrtna ishoda, ponovo veliki broj prijema na kovid odeljenje

1
2841

ČAČAK – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminula su četiri pacijenta. Borbu sa koronom izgubili su dve žene iz Čačka (75 i 78), kao i žene iz Lučana i Ivanjice (72 i 77).

U četvrtom talasu korona zaraze, od sredine jula do danas, preminulo je 126 pacijenata iz Moravičkog okruga – 91 iz Čačka, 23 iz Ivanjice, 11 iz Lučana i jedna iz Gornjeg Milanovca.

U kovid paviljonima čačanske bolnice (interno, grudno, rehabilitacija, palijativa, infektivno, neurologija) trenutno je hospitalizovano 149 pacijenata, 11 više nego juče.

U protekla 24 sata primljeno je 19 pacijenata sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju koronavirusom, a bila su četiri otpusta na kućno lečenje.

Hospitalizovana je jedna kovid pozitivna trudnica na ginekologiji, a četiri osobe sa povredama su u izolaciji na odeljenju hirurgije.

U respiratornom centru leči se 12 bolesnika, od kojih je petoro priključeno na respirator.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice juče su evidentirana 134 pregleda, od čega 64 prva.

Dan pre toga bilo je 96 prvih i 63 kontrolna pregleda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDr Tiodorović: Ovo je naredna mera koja će biti uvedena, možda već od ponedeljka
Sledeći članakTodorović: Zadar loše počeo sezonu, prvu pobedu tražiće upravo protiv nas

1 KOMENTAR

  1. Vi u kampanji vakcinisanja lepo rekoste da su Penzioneri najodgovorniji po broju vakcinisanih gradjana Srbije.Pratim vase podatke redovno i vidim da vecina umrlih su ljudi i zene od 70 do 90godina.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here