Nova prekršajna prijava protiv Boška Obradovića

1
348

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović dobio je novu prekršajnu prijavu koja se odnosi na organizaciju „Slobodne zone“ u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije od 4. maja, saopštile su Dveri.

Obradović je izjavio da „pretpostavlja da je ovo konkretan rezultat dijaloga između vlasti i opozicije koji se vodi u Narodnoj skupštini uz posredovanje Maje Gojković i delegacije Evropskog parlamenta.“

Ovo su sigurno nove aktivnosti vladajućeg režima u cilju poboljšanja izbornih uslova pred nastupajuće izbore na proleće sledeće godine“, rekao je ironično Obradović i istiakao da je ovo samo „još jedan dokaz koliko daleko ide laž na kojoj počiva sistem vlasti Aleksandra Vučića – rekao je lider Dveri.

Obradović je dodao da predsednik SNS-a skoro u svakoj svojoj izjavi ističe da u Srbiji može slobodno da se šeta na svim protestima, a onda „stižu jedna za drugom prekršajne prijave opozicionim aktivistima i organizatorima protesta iz Dveri, Ne davimo Beograd, 1 od 5 miliona“.

U saopštenju se ističe da je nova prijava Obradoviću stigla samo dan posle suđenja pred Prekršajnim sudom zbog organizacije protestne šetnje na velikom opozicionom mitingu 13. aprila, a oba zahteva za pokretanje prekršajnog postupka protiv Boška Obradovića potpisuje isti policajac – potporučnik Milosav Stiković.

Izvor: Beta

Prethodni članakAmbiciozni planovi za narednu godinu: Projekat zatvorenog bazena, ambulanta u Ljubiću, most na Lozničkoj reci…
Sledeći članakVeče sećanja na akademika Vladetu Jerotića

1 KOMENTAR

  1. Kad svi vidimo koliko je dobro u Srbiji, zašto nam Vučić svaki dan sa svih televizija sa nacionalnom frekvencijom priča o tome?Zašto se oduševljamo onim što Vučić na tim televizijama priča o političkim protivnicima , a oni ne mogu da mu odgovore? Zar ne vidimo na šta liči Skupština Srbije, grada Beograda, lokalne skupštine? Vidimo li na šta liči Vlada Srbije? Vidimo li kakvo nam je pravosuđe? Dokle da nam mozak ispiraju Vučić, Dačić, Palma, Vulin, Šešelj, Čeda, Čanak ? Dokle da se bogate na našoj grbači? Da li nam Kinezi i ostali grade infrastrukturu za čarne oči? Da li ćemo ostati slepi kod očiju? JADNA NAM JE BUDUĆNOST SRBIJE.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here