Nova Srbija izlazi na lokalne izbore, imenovan šef izbornog štaba

4
778

ČAČAK – Gradski odbor Nove Srbije oglasio se saopštenjem povodom predstojećih lokalnih izbora u Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Na sinoć održanoj sednici Gradskog odbora Nove Srbije u Čačku, kojoj je prisustvovao i predsednik Stranke, gospodin Velimir Ilić, povodom predstojećih lokalnih izbora u našem gradu, imenovan je Izborni štab. Za šefa Izbornog štaba je izabran Miloš Marić, predsednik Odborničke grupe Nove Srbije u Skupštini Grada Čačka, a za njegovog zamenika Radivoje Domanović, istaknuti aktivista Nove Srbije i višedecenijski predsednik Saveta Mesne zajednice Sokolići.

Nova Srbija će tokom predizborne kampanje obići sve izborne jedinice i biračka mesta, kako na gradskom tako i na seoskom području, gde će, u neposrednom kontaktu i razgovoru sa građanima, biračima predstaviti svoj politički program i odborničke kandidate, uz istovremeno podsećanje na sve rezultate koje je lokalna vlast na čelu sa Novom Srbijom ostvarila u periodu od 1996. do 2016.godine, kada je naša Stranka bila na vlasti u Čačku, ali će tom prilikom građanima biti ukazano i na sve greške koje je aktuelna gradska vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom, počinila u prethodne četiri godine, svojim štetočinskim radom i svakodnevnom proizvodnjom afera.

Nova Srbija smatra da su sinoćnjim odlukama, na sednici Gradskog odbora Sranke, na najbolji mogući način demantovane sve priče, koje su se ovih dana mogle čuti u čačanskoj političkoj javnosti, kako ćemo navodno bojkotovati nastupajuće lokalne izbore u našem gradu.

Podsećamo javnost da su svi zvanični organi Nove Srbije još pre nekoliko meseci doneli odluku o učešću naše Stranke na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima i od tog trenutka su sve naše aktivnosti i energija isključivo usmereni na ostvarivanje što boljeg izbornog rezultata, u kom cilju čelnici Nove Srbije, na čelu sa predsednikom Velimirom Ilićem, u okviru koalicije Narodni blok, svakodnevno širom zemlje obilaze birače i na odlično posećenim tribinama građanima predstavljaju svoj politički program.

Nova Srbija ne želi da našim gradom upravljaju najgori, već najbolji,oni u koje građani imaju najviše poverenja.Borimo se svi zajedno za najbolje!

Informativna služba GrO Nove Srbije Čačak

Prethodni članakU Čačku polufinalni turnir “Baket4kids“, Mladost kreće u odbranu trofeja
Sledeći članakDonacija “Lidla“ gornjomilanovačkoj Narodnoj kuhinji

4 KOMENTARA

  1. Izbori, kao jedini moguci nacin za demokratski odabir legitimnih predstavnika gradjana u parlamentu ,pa cak i kada se radi o lokalu i Cacku nemaju alternativu.
    Vremena raznih ruzicastih, crvenih, narandzastih, zelenih i ostalih revolucija je odavno proslo, a narocito kod nas na Balkanu revolucije su uglavnom donosile koliko dobrog, toliko (ili jos vise) loseg, obicnom gradjaninu, uvek je bas on placao sve cehove revolucija ma koje boje one bile.

  2. Jadan je Čačak i cela Srbija ako treba da glasaju za Velimira Ilića i njegovu Novu Srbiju. Udruživanje Nove Srbije i Srpske napredne stranke u pljačkanju neće izdržati ni građani Čačka ni cele Srbije. Pre nego što odluče da izađu na naredne izbore, građani treba da se sete šta su im sve doneli oni koji su trideset godina vladali, a sada izlaskom na izbore žele da nastave da i dalje ostvaruju svoje lične interese.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here