Donacija “Lidla“ gornjomilanovačkoj Narodnoj kuhinji

1
180

GORNJI MILANOVAC – Predstavnici kompanije “Lidl Srbija“ danas su donirali potrebnu opremu Narodnoj kuhinji u Gornjem Milanovcu, čime je simbolično obeležen kraj humanitarne akcije “Mala dela su velika stvar“.

U ovoj kampanji, potrošači u Lidlu su pred Novu godinu, kupili i poklonili korisnicima programa Crvenog krsta Srbije 15 tona proizvoda, a “Lidl Srbija“ je zauzvrat, kao svoj deo doprinosa, donirao opremu za 21 narodnu kuhinju širom Srbije.

Uručenju donacije prisustvovali su predsednik Crvenog krsta Srbije Dragan Radovanović, sekretar Crvenog krsta Gornji Milanovac Nebojša Ivović i rukovodilac korporativnih komunikacija kompanije “Lidl Srbija“ Martina Petrović.

Doniranje opreme narodnim kuhinjama još jedan je korak ka poboljšanju uslova rada ovih ustanova, a nama je posebno drago što smo zajedno sa našim potrošačima pokrenuli dobra dela i makar malo učinili lakšom i lepšom svakodnevicu korisnicima Crvenog krsta Srbije – izjavila je Martina Petrović.

Veliku ulogu u organizovanju akcije “Mala dela su velika stvar“ imale su i lokalne organizacije Crvenog krsta Srbije, koje su rasporedile prikupljene proizvode prema potrebama korisnika.

Dobrota je jedino bogatstvo koje se deljenjem uvećava, što je i bio moto akcije “Lidla Srbija“ i Crvenog krsta Srbije – male stvari čine velika dela. Zahvaljujemo se “Lidlu“ na razumevanju, entuzijazmu i efikasnosti – istakao je prof. dr Dragan Radovanović, predsednik Crvenog krsta Srbije, i izrazio nadu da će pomoć u pripremi kuvanih obroka korisnicima narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije ponuditi i druge kompanije.

Nebojša Ivović, sekretar Crvenog krsta Gornji Milanovac, naglasio je da će donacija rashladnih uređaja olakšati rad narodne kuhinje u ovom gradu.

Oprema za narodnu kuhinju Crvenog krsta u Gornjem Milanovcu u kojoj se dnevno pripremaju kuvani obroci za 130 korisnika veoma je značajna donacija za njih, ali i za nas i za naš grad. Zahvaljujem se kompaniji “Lidl“ i Crvenom krstu Srbije što su omogućili da narodna kuhinja, koja svakog dana priprema kuvane obroke za svoje korisnike, funkcioniše lakše i bolje – dodao je Ivović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNova Srbija izlazi na lokalne izbore, imenovan šef izbornog štaba
Sledeći članakGradi se vrtić u Zablaću, rekonstruiše u Atenici

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here