Nova Srbija traži opoziv Aleksandra Vučića

0
378

ČAČAK – Nova Srbija oglasila se saopštenjem u kojem, kako se navodi, traži opoziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Nova Srbija traži da se sve opozicione stranke ujedine u zahtevu za opoziv predsednika Srbije, koji se samoproglasio za suverenog vladara i to ne samo Srbije, nego i naših života.

Ko je ovlastio Vučića da u ime Srbije pravi „mali šengen“ sa Albancima i Makedoncima a i poziva sve druge da se pridruže? Koja institucija? Šta on radi sa dva premijera?! Dok onaj fikus od Brnabićke ćuti i vodi vladu ministara sa plagiranim doktoratima i kupljenim diplomama, Vučić krčmi Srbiju kao da je njegovo privatno vlasništvo.

On se samoproglasio i za kadiju i za sudiju. Predsednik odlučuje po svojoj slobodnoj volji koga će da hapsi koga da oslobodi. Mi nemamo institucije, naše institucije su jedan čovek – Aleksandar Vučić. Neka se samoproglasi za kralja, pošto je za sebe prigrabio sva ovlašćenja i vlada po principu „država to sam ja“.

Uspeo je da podeli i Srbe na Kosovu, da lakše može da ga prizna. Srbiju je odavno podelio, a i opoziciju, koja nikako da shvati da svi imamo zajednički cilj – da svegnemo s vlasti čoveka koji je uspeo da podeli i što niko pre njega nije – Srpsku pravoslavnu crkvu i Sveti Sinod.

Uspeo je za dan da pljune i pogazi svojim delima orden koji je dobio. Nova Srbija poziva sve opozicione stranke da se udružimo i tražimo smenu predsednika, ako nam je do Srbije.

Izvor: Info služba Nove Srbije

Prethodni članakObradović započeo kampanju bojkota u Milanovcu: Bojkot nije odustajanje, već borba za slobodu
Sledeći članakVisoka škola tehničkih strukovnih studija pripojena Fakultetu tehničkih nauka u Čačku

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here