Nova stranka: “Nek maske padnu“ jedina dosledna, iskreno opoziciona koalicija

2
139

Koalicija „Nek maske padnu“, koju čine Zelena stranka i Nova stranka, jedina je dosledna, iskreno opoziciona koalicija koja na predstojećim izborima 21. juna građanima nudi kvalitetan program i nove, neukaljane, stručne ljude, spremne i odlučne da taj program i sprovedu u delo.

Uvek na prvom mestu ističući neophodnost pročišćenja kako vazduha i vode, tako iznad svega i institucija, „Nek maske padnu“ ništa ne obećava građanima, ona apeluje na njih da ih podrže, kako bi im dokazala da to nisu puste reči, već da će svaka tačka biti i ispunjena. To je ono što kandidati za poslanike i aktivisti Nove i Zelene stranke svakog dana poručuju ljudima širom zemlje – mi nismo opozicija Srbiji, već kriminalnom režimu. Zato je vreme za akciju Sablja 2.0, jer su kriminal i korupcija odavno prešli sve granice i punih 8 godina uništavaju svaku poru države i društva.

Nakon nje, doći će na red i iskren, dosledan put Srbije u EU, ali i dovođenja EU i evropskih vrednosti u Srbiju. Niko to neće uraditi osim nas samih, jer jedino ujedinjeni sa građanima Srbije možemo od lepe zemlje Srbije da napravimo i ozbiljnu državu. I to je moguće! O tome svedoče i naša borba i političko delovanje svih ovih godina.

Zato pozivamo sve da 21. juna izađu na izbore, zaokruže broj 18 i podrže koaliciju „Nek maske padnu“ Zelena stranka – Nova stranka. Naš cilj je Srbija koju će poštovati svi i taj cilj ćemo dostići zajedno!

POLITIČKI MARKETING

Prethodni članakDveri: Nastavlja se urbanističko uništavanje Čačka
Sledeći članakIN MEMORIAM: Dobrivoje Topalović, pevač narodne muzike

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here