Novi asfalt za meštane Baluge Trnavske

4
573

ČAČAK – U Baluzi Trnavskoj počelo je asfaltiranje takozvanog puta za Ružičiće. Investiciju vrednu 12,5 miliona dinara finansira Vlada RS preko Javnog preduzeća “Putevi Srbije“, a na zahtev Grada Čačka.

Danas su počeli radovi na saobraćajnici u dužini od 1.050 metra, kao i na jednom kraku u dužini od 500 metara. Ovo je veoma važna saobraćajnica u ovom delu sela, jer pored nje živi čak stotinu meštana i veliki je broj naših najmlađih sugrađana. Ovde se ljudi uglavnom bave povrtarstvom od čega izdržavaju svoje porodice, a mi činimo sve da im stvorimo što bolje uslove, a preduslov za njihov uspešan rad, svakako je dobra putna infrastruktura – rekao je gradonačelnik Todorović prilikom obilaska radova.

Predsednik Mesne zajednice Baluga Trnavska Nenad Mitrović zahvalio je lokalnoj samoupravi na tome što će meštani dobiti asfaltirani put, koji je, kako je naglasio, od kada postoji bio makadamski put.

Izvor: Kabinet gradonačelnika Čačka

Prethodni članakGrojić: Uz punu koncentraciju do pobede nad OKK Beogradom
Sledeći članakDelovi šireg centra Čačka u sredu ostaju bez struje

4 KOMENTARA

  1. Sve je ovo ok i lepo, samo nije politicki dobro. Ulaze se 1500m asfalta u mesto u kome sns nema ni 200 glasova, a kominjare ce da uzmu dobar deo glasova u tom selu

  2. Predizborni asfalt, sirine 2,10 debljine 3cm. Na zapadu nigde nisam vido da se neko hvali kad ponovo asfaltira ulicu to ima samo na balkanu, milunu bi bilo bolje da objasni Cacanima sto je Cacanska plata 100evra ispod Republickog proseka..da objasni sto Cacani placaju mozda i najvece namete u Republici za imovinu itd.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here