Novi DSS: Da 2. juna konačno dobijemo vlast po meri građana

5
277

ČAČAK – Gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije Čačak (NDSS) pozvao je sve članove i simpatizere da na predstojećim izborima u nedelju, 2. juna, svojim glasom podrže listu broj 6 koju čine koalicija „Čačak protiv nasilja i NDSS“.

 • U nadi da ćemo zajedno uspeti da pobedimo dosadašnju vladajuću garnituru koju predvodi SNS i konačno dobijemo vlast po meri građana, a koja će pre svega biti smenjiva a ne despotska, koja neće biti prepoznata kao vlast koja ucenjuje građane radi sigurnih glasova, koja će se temeljiti na stručnosti i zakonitosti a ne na zastrašivanju neistomišljenika, gradski odbor Nove Demokratske stranke Srbije Čačak poziva sve članove i simpatizere, kao i sve građane Čačka da svojim glasom podrže listu broj 6 – navode u Novom DSS.
Prethodni članakZa dve nedelje biće završene sve saobraćajnice u 11 čačanskih sela koje su uništene tokom izgradnje auto-puta
Sledeći članakSNS Čačak: Glas za Radojevića – glas za povratak dinastije Ilić na vlast

5 KOMENTARA

  • Molim vas da nam objasnite nama građanima ko je Novi DSS? Je l’ to ova plava podloga sa belim slovima? Ima li ta stranka nekoga neko lice da stavi u medije? Ili nema lice, možda su ovce jer izlaze na lokalne izbore koji su neregularni. Tako je rekao predsednik Nove DSS Miloš Jovanović.

   • Naravno da nema slika niti jos znaju koga ce da smeste u fotelju!
    Ljudi da li ste vi realni, kakva opozicija, kakve stranke, pogledajte sta pokusavaju da nam urade!
    Vratite se u kolosek i nastavimo putem koji nam daje mogućnosti da bolje zivimo!
    SNS DO POBEDE! PODRSKA GRADONACELNIKU MILUNU!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here