NPS: Nemamo puno razloga za zadovoljstvo, ali želimo i moramo da nastavimo dalje

2
551

ČAČAK – Gradski odbor Narodnog pokreta Srbije (NPS) u Čačku oglasio se saopštenjem za javnost povodom rezultata koje je na lokalnim izborima ostvarila koalicija “Čačak protiv nasilja i Novi DSS“.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Dragi naši sugrađani,
ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su svojim glasom podržali listu broj 6. na proteklim izborima u našem gradu. Takođe, želimo da se zahvalimo i svima koji su radili tokom priprema za izbore, kao i našim koalicionim partnerima za pokazani trud i doslednost u zajedničkom radu.

Čestitamo svim opozicionim organizacijama na ostvarenom izbornom rezultatu i nadamo se da ćemo nastaviti budući politički rad u gradskoj skupštini sa mećusobnim uvažavanjem, dosledno i sa poštovanjem.

Nažalost, izborni rezultat koalicije je pokazao da nemamo puno razloga za zadovoljstvo. Osvojili smo mali broj odborničkih mandata, a Narodni pokret Srbije, iako mlada politička organizacija, imaće jednog predstavnika u gradskom parlamentu.

Uspeli smo da zadržimo jedinstvo koalicije na lokalu uprkos negativnim dešavanjima u glavnom gradu, kao i da sve vreme rada zadržimo potreban nivo pristojnosti i doslednosti u političkim aktivnostima, promovišući sebe a pritom neotežavajući rad bilo kome iz opozicionim stranakama koje su učestvovale na izborima.

Mi moramo i želimo da nastavimo dalje.

U narednom periodu detaljno ćemo analizirati i rad i rezultat i potruditi se da naš opozicioni politički program, onako kako ga mi zastupamo, postane prepoznatljiv u gradu.

Svim političkim akterima želimo da na primeran način učestvuju u radu buduće skupštine, a svim građanima da osete korist i dobrobit od našeg zalaganja.

Narodni pokret Srbije Čačak

Prethodni članakNa terenima SC “Mladost“ u petak Sportske igre mladih
Sledeći članakDveri Čačak: Šta se dešava u Gradskoj izbornoj komisiji u Čačku?

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here