Obavezni časovi fizičkog vaspitanja na novom zatvorenom bazenu u Milanovcu, određeni i termini

5
1587

GORNJI MILANOVAC – Direktor Sportskog centra “Breza“ u Gornjem Milanovcu će u dogovoru sa direktorima svih sedam osnovnih škola na teritoriji Gornjeg Milanovca napraviti plan i program kako bi sva deca sa gradskog i seoskog područja od petog do osmog razreda mogla da imaju časove fizičkog na novoizgrađenom zatvorenom bazenu, izjavio je predsednik opštine Dejan Kovačević

On je najavio i da će zatvoreni bazen biti otvoren u danima koji slede.

 • Ja se radujem što smo uspeli da obezbedimo termine za svu decu, a opština je obezbedila i besplatan prevoz dece sa seoskog područja kada budu imali časove fizičkog na bazenu. Ono što me je posebno obradovalo jeste da su ostali neiskorišćeni termini i da će oni biti dovoljni da ih rasporedimo na tri srednje škole. Tako da će i srednjoškolci imati obavezan čas fizičkog na našem bazenu. To je nešto zbog čega smo prevashodno i gradili bazen, jer deca su prioritet i u skladu sa njihovim potrebama određeni su termini – rekao je Kovačević.

Inače, komercijalni termini za korišćenje bazena će biti od 6 do 8, kao i od 16 do 22 časa.

Izvor: Morava info

Prethodni članakŠta kaže zvanična statistika, koliko su poskupele ugostiteljske usluge?
Sledeći članakTradicionalni kviz “Mozgalica“ u OŠ “Branislav Petrović“

5 KOMENTARA

 1. Kraljevo sa svojih 100 hiljada stanovnika još uvek ,,čeka“ bazen zatvorenog tipa,koji vlastodržci obećaju pred svake izbore,dok svako manje mesto u Nemačkoj ima i zatvoren i otvoren bazen.

  • Idi u Nemacku pa se brckaj. Ako budes imao vremena. Srecan ti put. Tebi I svima koji gledaju preko plota u tudje dvoriste. Sit sam vas. Samo cu reci da ste jadni.

   • Siti smo i mi vas sendvicara koji svaku mogucu kritiku obesmisljavate,u svoje selo pa tamo izigravaj neandertalca…
    Svaka cast za GM pogotovo za skolske termine

 2. G. Milanovac ima 30 000 stanovnika, sa okolinom mozda i 40 000. Mogli su napraviti malo veći bazen ovde ne moze 30 ljudi da se kupa odjednom. Samo kada se u Beogradu pravi tada se ne žale pare.

  • Volim Milanovac i Milanovcane, ali nelogicno je porediti gradske budzete G. Milanovca i Beograda. Ne grade se manji infrastrukturni objekti poput bazena, novcem republickog budzeta nego novcem gradskih i lokalnih samouprava. Pri tome, pomoc sire zajednice manjim sredinama je logicna i uvek dobrodosla.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here