Obradović: Loš šut za tri poena, možda bi moji igrači mogli da siđu do Morave da operu ruke

4
760
Foto: Duško Radišić Lejča

ČAČAK – Trener Partizana Željko Obradović ovacijama je dočekan kada je izašao na parket hale kraj Morave pre početka utakmice, u kojoj je Partizan pobedio njegov bivši klub Borac (85:68).

Na konferenciji za medije po završetku meča Obradović rekao je da je zadovoljan svog tima u svim segmentima igre, osim u šutu za tri poena.

Mi smo nastavili da igramo kako smo i u svim utakmicama do sada. Agresivnost u odbrani nam je dala sve ono što nam je trebalo. Uspeli smo od sredine druge četvrtine, pa do kraja utakmice da čitamo odbrane Borca, jer je pokušavao da nas udvaja. Bio je dobar protok lopte, ali na žalost mnoge otvorene šuteve nismo ubacili. Možda ne bi bilo loše kada bi primenili onaj stari trik, da igrači siđu do Morave da operu ruke. Ne znam šta bih pametnije mogao da uradim. Naravno, Borcu i mladom kolegi želim sve najbolje u nastavku. Probao je sve da uradi, da vrati ekipu u utakmicu. I na kraju želim da se zahvalim čačanskoj publici na divnom prijemu i aplauzu koji sam lično dobio. Poslednjih godinu dana, kada nisam radio, bio sam u Čačku. Majka mi živi ovde, imam mnogo prijatelja, tako da je super osećaj biti u Čačku – izjavio je najtrofejniji evropski trener.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTrijumf Baletskog studija “Force“ na takmičenju u Istanbulu
Sledeći članakČačanin (55) preminuo od korone, četvoro pacijenata na respiratoru

4 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here