Obradović: Predložiću Predsedništvu stranke da Dveri bojkotuju izbore

1
170

ČAČAK – Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri naredne sedmice će zasedati i zauzeti stav po pitanju bojkota izbora na proleće naredne godine, izjavio je danas lider te stranke Boško Obradović.

S obzirom da je pitanje medija najvažniji uslov da bi izbori u nekoj državi bili fer i pošteni, šest meseci pre tih izbora ne da nema slobode medija već svakog dana imamo sve goru propagandu vlasti koja traje 24 sata dnevno. Imamo sprečavanje bilo koga ko drugačije misli da se pojavi na bilo kojoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom i u bilo kojoj dnevnoj novini sa većim tiražom i poseban specijalite vlasti je 24 sata kampanje protiv političkih protivnika, vređanjem, etiketariranjem… – istakao je Obradović na konferenciji za novinare.

Imajući u vidu da ravnopravnog tretmana na medijima budućih učesnika izbora nema, Obradović kaže da njemu preostaje da Predsedništvu Dveri predloži da se donese odluka o bojkoti izbora na proleće.

Ono o čemu vlast neprestano pokušava da izbegne da razgovara jeste stanje medija između dva izborna ciklusa. Oni kada govore o medijima, govore samo o ponašanju medija za vreme izborne kampanje koja traje 45 dana, a šta ćemo sa one četiri godine između dva izborna ciklusa i stanjem mediji tih godina – upitao je Obradović.

Izvor: MNA

Prethodni članakMedicinske sestre i tehničari dobijaju povišicu od 15 odsto?
Sledeći članakStručno vođenje kroz izložbu “Slike i njihove tajne“

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here