Obradović tužio Vučića zato što ga je nazvao pljačkašem i fašistom

3
251

ČAČAK – Boško Obradović, predsednik Dveri, podneo je tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv Aleksandra Vučića za naknadu štete zbog učestalih izjava u kojima Obradovića naziva lopovom, pljačkašem i fašistom.

S obzirom da ne sme da se pojavi ni na jednom TV duelu, a sada ni na jednom sudskom ročištu, Aleksandar Vučić je očigledno hrabar samo kad je sam u studiju i kada ga niko ne ometa u iznošenju uvreda i kleveta na račun drugih. Čovek koji je predvodnik kriminalnih falangi koje po Srbiji seju strah među siromašnim narodom poslednji čovek koji bi smeo da ikad nekoga drugoga nazove fašistom – saopštila je Info služba Dveri.

Kako se navodi u saopštenju, “za predsednika Dveri i svakog člana ovog Pokreta, koji baštini ideje antifašizma, epitet fašista je najveća uvreda“.

Zbog toga ćemo tužiti svakoga ko takvim uvredama pokušava da diskredituje Dveri i funkcionere Dveri – zaključuje se u saopštenju Dveri.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNajbrža Čačanka u punom sjaju na međunarodnom mitingu
Sledeći članakPrva prodaja imovine fabrike “Spektar“, određena početna cena

3 KOMENTARA

  1. Da si pomilovao ono dete u Bolnici nazvali bi te ljoticevskim napadacem….
    Ovako botovi cute, ne cestitaju kao predsednik OCINSTVO Ani Brnabic , koja se nije ozenila koliko znamo…i nije musko, za sada…
    Dete zloupotrebljavaju koje je tek rodjeno, i to DETE ima i majku i prirodnog OCA koji nije ANA, jedino ako jeANA musko svo vreme…. onda izvinite.

    Dacic prodaje odavno deo po deo teritorije zakamufliran sa Anticem Zarubicim, Djukic Dejnnovickom i ostalim proleterima… iz Cacka….

    Djukic Dejanovic cuti kao i Brankica Zastitnica ,Stanojevicka sigurna kucerina… jer je predsednik atakovao na sve zene i posevbno muskarce…na ocinstvo i majcinstvo….cuti i Patrijarsija…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here